Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Proje Takip Merkezi oluşturuldu

Proje Takip Merkezi oluşturuldu

Vali Gökmen Çiçek, “Kadın Kültür Evleri” projesinin takibi için “Proje Takip Merkezi” oluşturdu

 

Afyonkarahisar için vizyon projeleri hayata geçirmek adına büyük gayret sarf eden Vali Gökmen Çiçek, kadınlar için adeta bir nefes alma merkezi olacak “Kadın Kültür Evleri Projesi”nin çalışmalarını yakından takip ediyor.
PROJE TÜRKİYE’YE
ÖRNEK GÖSTERİLDİ…
24 Temmuz tarihi itibariyle başlangıcı verilen proje ile ilçelerin tamamında Kaymakamlıklar ve Belediyeler koordinesinde “Kadın Kültür Evleri” kurulacak. Kısa süre içerisinde bitirilmesi hedeflenen proje kapsamında açılacak “Kadın Kültür Evleri”nde her şey ücretsiz olacağı gibi kültür evlerinin çalışanları da kadınlardan oluşacak. Tüm Türkiye’ye örnek gösterilen projeye başta; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olmak üzere ulusal ve yerel tüm kesimlerden büyük destek geldi. “Kadın Kültür Evleri” projesinde yer almak ve yapılacak faaliyetlere destek olmak isteyen çok sayıda kurum ve kişiler attıkları mesajları ile projeye destek oldular.
ATIL BİNALAR
DEĞERLENDİRİLİYOR
İlk andan itibaren projeyi sıkı sıkıya takip eden Vali Gökmen Çiçek tarafından, “Kadın Kültür Evleri”nin sürekliliğini sağlamak için “Proje Takip Merkezi” oluşturuldu. Proje kapsamında ilçeler de atıl vaziyette olan ya da kullanılmayan binalar “Kadın Kültür Evleri”ne dönüştürülerek, kadınların kişisel, sosyal ve diğer tüm alanlarda gelişimleri için seminerler verilecek. “Kadın Kültür Evleri”nde sanat, spor, eğitim, kültür, dinlenme ve çocuk bakım alanları da oluşturulacak.
“EN KISA SÜREDE
BİTİRİLECEK”
Projelerin hızla bitirilmesi için yoğun çaba sarf eden ve takipleri de bizzat yerinde incelemelerle kendisi yapan Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Bolvadin İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Çiçek, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’dan “Kadın Kültür Evi” yapılacak olan alanda projeye ilişkin bilgiler aldı. Horan Doğa Parkı’nda yapılacak “Kadın Kültür Evi”nde, kitap okuma salonu, sohbet odası, mescit, çocuk oyun alanı, yöresel yemek yapım odası ve toplantı salonunu içerisinde barındıracak bir proje planlanıyor. Vali Çiçek, sıfırdan inşa edilecek olan “Kadın Kültür Evi” için Belediye Başkanı Fatih Kayacan’dan en kısa sürede bitirilmesi sözü aldı.