Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan etkinlikleri için son başvuru bugün

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılanaçıklamada, 23

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılanaçıklamada, 23 Mart tarihinde başlayacak Ramazan ayı hazırlıklarında sona gelindiğibildirilirken, Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan geleneksel Ramazan etkinlikleri için esnaf başvurularında son
başvuru tarihinin bugün olduğu bildirildi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bu yıl depremzedelerin yararına yapılacak ve Ramazan ayının maneviyatını yaşatacak programlar düzenleyecek olan Belediye, kuracağı kardeşlik sofraları ve çocuklara özel etkinlikler ile vatandaşları aynı çatı altında buluşturacak. Geleneksel Ramazan etkinliklerimiz afetzede kardeşlerimize umut olacak. 6 Şubat depremleri ardından depremzedelerin yararına yapılacak etkinliklerimiz için hazırlıklar sürerken Zafer Meydanında Ramazan çadırları kurulacak. 30 gün boyunca Ramazan çadırında kurulacak stantlardan kiralamak isteyen esnaflarımız için de başvurular alınmaya başladı. Stant kiralamak isteyen esnaflarımızın 16 Mart Perşembe gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Ramazan ayının her anlamda maneviyatının hissettirileceği etkinliklerin geliri ise, AFAD aracılığı ile depremzedelere bağışlanacak.” denildi.
SON BAŞVURU BUGÜN
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesi amacıyla tüm ekipleriyle sahada yer alacak olan Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Meydanında kurulacak alan içerisinde birbirinden güzel etkinlikleri Afyonkarahisarlılarla buluşturacak. Çocuklara özel gösterilerinin yanı sıra Ramazan ayının maneviyatına has musiki, ilahi dinletileri ve söyleşilerin yer alacağı Zafer Meydanında esnaflarında stant açması sağlanacak. Stant kiralamak isteyenlerin başvuruları 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 18:00’a kadar 0541 441 22 45 ve 444 03 83 numaralı hat üzerinden alınacak. Tüm esnaflarımızı depremzede kardeşlerimize destek olmaya davet ediyoruz.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti