Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Karakaş, bypass oldu – Kocatepe Gazetesi

Rektör Karakaş, bypass oldu – Kocatepe Gazetesi
Rektör Karakaş, bypass oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, kalp damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde bypass ameliyatı oldu.
AMELİYET
BAŞARILI GEÇTİ
AKÜ’den yapılan açıklamada, “Rutin sağlık kontrolleri esnasında ortaya çıkan semptomlardan dolayı, hastaneye kaldırılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Karakaş, kalp damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle 9 Ağustos 2019 tarihinde, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde başarılı bir bypass ameliyatı geçirmiştir. Rektörümüze teşhis ve tedavi sürecinde gösterdikleri yakın ilgiden dolayı başta AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Nurullah Okumuş ve Hastane yönetimi olmak üzere, ameliyatı gerçekleştiren AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Becit ve tüm Kardiyovasküler Cerrahi ekibine, Kardiyoloji ekibine, hocamızın ameliyat sonrası takibini yapan yoğun bakım ve servis çalışanlarına şükranlarımızı sunar, teşekkür ederiz.” denildi.
ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞTA
BULUNUN ÇAĞRISI
Öte yandan açıklamada, geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi amacıyla çiçek gönderilmemesi, arzu edenlerin bunun yerine “Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim, Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı”na bağışta bulunmaları rica edilerek isteyenlerin, Yapı Kredi Bankası Merkez Şubesi 006 7010 0000 0086 3011 nolu hesaba bağışta bulunabilecekleri bildirildi.

 

OKUMUŞ’TAN GEÇMİŞ
OLSUN MESAJI
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ise Rektör Karakaş’ın başarılı bir ameliyat geçirdiğini kaydederek geçmiş olsun mesajı yayınladı. >> Burak AYDIN’ın Haberi