Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Karakaş taburcu oldu

Rektör Karakaş taburcu oldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın yaşadığı bir göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye başvurduğunu belirterek, gerekli tahlil ve tetkiklerin ardından, kalbi besleyen 4 damarda tıkanıklık tespit edildiğini ve akabinde acil olarak alınan ameliyat kararı neticesinde 4 damarın değiştirildiğini kaydetti.
“YENİ BÖLÜMÜMÜZÜN
İLK HASTASI OLDU”
Rektör Karakaş’ın ameliyat sürecinin ardından kendisini hızlı bir biçimde toparladığını ifade eden Rektör Okumuş, istiharat sürecinin ardından Rektör Karakaş ile işbirliği içinde Afyonkarahisar için çalışmaya devam etmek istediklerini söyledi. Rektör Okumuş, ameliyat sürecinde ve hastalığın tanısında hızlı biçimde hareket etmeleri nedeniyle Kardiyoloji servisine ve AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Becit ve ekibine teşekkür etti. Rektör Okumuş konuşmasında önemli bir ameliyat için tereddüt etmeden AFSÜ’yü tercih eden Rektör Karakaş’a da teşekkür etti. Rektör Okumuş, AFSÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin bazı kliniklerinin taşınma süreci içerisinde olduğunu belirterek, “Hocamız, hastaneye yatış yaptığı gün yeni bölümümüzün ilk hastası oldu, yeni yoğun bakımımızın ilk hastası oldu, yeni ameliyathanemizin de ilk hastası oldu ki bu bizim için de büyük bir imtihandı.” dedi.
“GURUR DUYACAĞIMIZ
BİR TESİS”
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek sürecin başından sonuna kadar titiz tutumları nedeniyle AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Becit ve ekibine teşekkür etti. Karakaş, süreç içerisinde Türkiye’nin farklı yerlerinden kendisine geçmiş olsun dileklerini iletenlere de destekleri ve iyi niyetleri nedeniyle teşekkür etti. Karakaş, AFSÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile ilgili olarak da Afyonkarahisar’ın sağlık hizmeti için böyle bir tesise sahip olmasından mutlu olduğunu belirterek, “Afyonumuzun böyle bir tesise sahip olmasından dolayı mutluyum. Gurur duyacağımız bir tesis. Bu tür bir ameliyatın burada gerçekleştirilmiş olması, sonraki süreçlerin tesis edilmiş olması bizim hem gurur duymamızı sağladı hem de güven duygumuzu yükseltti. Bu yüzden tüm ekibe tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Karakaş, kısa sürede sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmek istediğini de sözlerine ekledi.
AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Becit ise ameliyatla ilgili bilgiler vererek Rektör Karakaş’ın ameliyat sonrası dönemde ameliyat olmamış gibi yaşam kalitesini üst seviyede sürdüreceğini belirtti.