Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da domates ihracatı için girişimler başlatıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ilçe seralarının tekrar domates ihracatı yapabilmesi için girişimlerin başlatıldığını açıkladı

 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ilçede faaliyet gösteren sera sahipleri değerlendirme toplantısı yaptı. Çöl, sera sahipleriyle termal otelde biraraya geldi. Toplantıda Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar’da hazır bulundu.
Toplantıda domates ihracatının kısıtlanması durumu ele alındı. Sera sahipleriyle isteklerin yerine getirilmesi, şikâyetlerinin giderilmesi noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Mustafa Çöl, ilçede özellikle domates sektöründe başı çektiklerini, domates ihracatının kısıtlanması ile oluşan durgunluğun sektörü etkilememesi için konuyu istişare ettiklerini belirtti. Çöl, Sandıklı ilçesinin lokomotif sektörlerinden birisi olan seraların tekrar domatesi ihracatının yapması için gerekli girişimleri başlattıklarını, en kısa zamanda bu kısıtlamanın düzelerek, sektördeki dalgalanmanın normal hala döneceğini ifade etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi