Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarı: Can ve mal kaybı yaşanmadı

Dinar İlçesi’ne 65 kilometre

Dinar İlçesi’ne 65 kilometre uzaklıkta bulunan Baklan’da meydana gelen 6 şiddetindeki deprem büyük ölçüde Dinar İlçesi’nde de hissedildi.
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk depremin hissedilmesi ile birlikte Cumhuriyet Meydanına, ardından Ulucamii ve tüm ilçeyi dolaşarak incelemelerde bulundular. Belediye Zabıta Ekipleri, İmar Müdürlüğü Ekipleri ve Fen İşleri ekipleri de ilçe de meydana gelen herhangi bir hasar olup olmadığı ile ilgili incelemelerde bulundular. Başkan Sarı merkez mahalle muhtarlarından mahalleleri ile ilgili mal ve can kaybı olup olmadığı ile ilgili bilgi aldı.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Dinar Belediyesi arasında Afete Hazırlık Yılı kapsamında “Afetlere Hazır Ol” sloganıyla hazırlanan “Afet ve Acil Durumlara Müdahalede Kapasite Paylaşımı” projesi ile ilgili olarak hazırlanan işbirliği protokolü sonrası belediyeye tahsis edilen araç ile Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Dazkırı ve Bozkurt ilçelerine giderek incelemelerde bulunuldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti