Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehit aileleri ve gazilerimiz, en kutsal emanettir”

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek,

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Demirbilek, şehit aileleri ve gazilerin millet ve devletin en kutsal emanetleri olduğunu belirtti

 

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek ve beraberinde Çay Karacaören Belde Belediye Başkanı Muhterem Algül, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan faaliyetleri ve derneğin durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Demirbilek, göreve başladığı günden itibaren şehit ailelerine ve gazilere büyük önem ve destek verdiğini belirterek, kendisini her konuda bilgilendiren ve Sultandığı İlçesi’nde de şubesini açan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimine teşekkür etti.
“HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ”
Demirbilek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet borçluyuz. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize ve gazilerimize sonuna kadar açıktır. Bizler her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı.
KUMARTAŞLI TEŞEKKÜR ETTİ
Şehit aileleri ve gazilere verdiği önem ve destekten dolayı Kaymakam Demirbilek’e teşekkür eden Kumartaşlı, anlamlı ziyareti nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kumartaşlı, “Kaymakamımız bizlere her konuda sınırsız destek vermiştir. Sultandağı ilçemizdeki şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yalnız olmadığını kendilerine en iyi şekilde hissettiren Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Kumartaşlı, Kaymakam Demirbilek’e şube binasını gezdirerek, şehitler ve gaziler hakkında bilgiler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi