Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Tunç dualarla yâd edildi

Kayseri’de 17 Aralık 2016’da
Şehit Tunç dualarla yâd edildi

Kayseri’de 17 Aralık 2016’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit Shh. Er Kamil Tunç’un ruhuna ithafen Hocalar ilçesinde düzenlenen Mevlidi Şerif programına katılan Vali Mustafa Tutulmaz şehit ailesi ve yakınlarının acılarını paylaştı.
İlçe merkezinde yapılan programa Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hocalar Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehidin ailesi, yakınları ve ilçe sakinleri katıldı.
Mevlidi Şerif okunmasının ardından Şehit Shh. Er Kamil Tunç’un ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu ve ardından dualar edildi. Bir süre şehit ailesiyle sohbet eden ve bir istekleri olup olmadığını soran Vali Mustafa Tutulmaz aileye ve yakınlarına başsağlığı dileyerek programdan ayrıldı.
“DEVLETİMİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDADIR”
Daha sonra Şehitler J. Er Ahmet Sarıtaş ve J. Er Tekin Özkan’ın ailelerini de ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, şehitlerin aileleriyle bir süre sohbet etti. Ailelerin acısını paylaşan Vali Tutulmaz, şehitliğin Allah katında yüce bir mertebe olduğuna değinerek: “Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır. Elbette acınız büyük ancak bizler her daim emrinizdeyiz. Sizlerin başımızın üzerinde yeri var” dedi.