Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sülün merkezinden geçen yol asfaltlandı

Sülün merkezinden  geçen yol asfaltlandı

Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak, İl Özel İdaresi ve hayırsever vatandaşların desteği ile belde merkezinden geçen yolun tamamının asfaltlandığını söyledi

 

Sülün Beldesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar Belediye Başkanı Şükrü Bacak’ın girişimleriyle asfaltlanıldı.
ÇALIŞMA ÖNCESİ KURBAN KESİLDİ
Sülün belde merkezinden geçen yolda bulunan parke taşları söküldükten sonra stabilize çalışmaları yapıldı. Ardından İl Özel idaresi ekipmanları ve çalışanları tarafından yola sıcak asfalt dökülerek asfaltlanıldı. Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak, asfaltlama çalışmasının kazasız belasız gerçekleşmesi için kurban kesti. Asfalt yol çalışması kurban kesme törenine; İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban, İGM Meclis Üyeleri, MHP İl Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Dua edilerek kesilen kurban sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.
“DİĞER YOLLARA
PARKE TAŞI DÖŞENECEK”
Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak, altyapı çalışmaları nedeniyle belde de bazı yolların bozulduğunu seçim öncesi bu yolların yapılması konusunda belde halkına söz verdiğini kaydederek, “Özellikle belde merkezinden geçen yolun asfaltlanması konusunda önemli girişimlerde bulunduk. İl Özel İdaresi ile yaptığımız görüşmeler sonucu yolumuzu asfaltlandırdık. Özellikle MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, İl Genel Meclis Başkanımız Av. Burhanettin Çoban’a, meclis üyelerimize, parti teşkilatımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Dua ederek, kurban keserek bir program düzenledik. Beldemizin diğer yollarını ise parke taşı döşeyerek en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi.