Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYDV bayram öncesi yüz güldürdü

Vali Gökmen Çiçek başkanlığında

Vali Gökmen Çiçek başkanlığında toplanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurban Bayramı öncesinde Afyonkarahisar merkez, merkeze bağlı kasaba ve köylerde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdü. Vakıf aracılığıyla 1339 aileye nakdi yardımda bulunuldu

 

Eğitim yardımları, ayni ve maddi yardımlarla her daim vatandaşların yardımına koşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı devletin şefkat elini vatandaşlara ulaştırıyor.
1339 AİLEYE 937 BİN NAKDİ YARDIM YAPILDI
Afyonkarahisar SYDV, Afyonkarahisar merkez, merkeze bağlı kasaba ve köylerde ihtiyaç sahibi 1339 aileye toplamda 937 bin 300 TL nakdi yardımda bulundu.
“VATANDAŞIMIZ DEVLETİMİZİN SICAK YÜZÜNÜ HİSSETMELİ”
Vali Gökmen Çiçek, “Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bizler için her şeyden önemli. Onların ihtiyaç duydukları her anda devletimizin imkânlarını ve vatandaşa dokunan sıcak yüzünü görmelerini ve hissetmelerini istiyoruz. Bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla 1339 ailemize yardım eli uzattık ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hanelerde sevinç yaşanmasına vesile olduk. Hiçbir vatandaşımızın sıkıntı yaşamaması bizlerin temel prensibi olacak. Her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz.” dedi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti