Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYDV mütevelli üyeleri seçilecek

2023 faaliyet yılı için

2023 faaliyet yılı için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyet üye seçimi 13 Aralık Salı günü yapılacak

 

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2023 yılı il merkezi, belde, köy muhtarları, sivil toplum kuruluşları mütevelli heyeti üye seçimi yapılacak.
SEÇİMLER 13 ARALIK’TA İKİ AYRI SAATTE YAPILACAK
Mütevelli Heyetinde görev almak üzere merkez, belde ve mahalle muhtarları 13 Aralık Salı günü saat 10.00’da, köy muhtarları ise saat 14.00’de Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu eski Rehberlik ve Araştırma Merkezi toplantı salonunda divan oluşturarak kendi aralarında birer temsilci üye seçimi gerçekleştirecekler. Ön müracaat işlemleri SYD Vakfı’nda yapılacak. Seçimden önce müracaat işlemlerinin tamamlanmış olması gerekiyor. Seçim 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Kanunu 7. maddesi uyarınca 2023 yılı faaliyet dönemi için gerçekleştirilecek.
ÖN MÜRACAATTA SON GÜN 12 ARALIK PAZARTESİ
Müracaat şartları kapsamında; Afyonkarahisar merkezde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının senet veya tüzüklerinde,3294 sayılı kanunda belirtilen amaçlara yönelik faaliyette bulunmak üzere kurulduğunu gösterir belge, tüzük ya da senet fotokopisinde aslının aynısıdır ibaresi yer alacak. Afyonkarahisar SYDV’na 12 Aralık Pazartesi günü mesai bitim saati 17.30’a kadar yönetici tarafından seçim için ön müracaatı yapılacak. İlgili sivil toplum kuruluşu yönetici kimlik fotokopisi, tüzük ya da senet fotokopisi aslının aynısıdır ibaresi yer alacak belgeleri ile başvurması gerekiyor. Aynı zamanda sivil toplum kuruluşunu temsilen seçime katılacak kişi varsa kişiyle ilgili yetki belgesini getirmesi şartlar arasında yer alıyor.
SİVİL TOPLUM SEÇİMİ 13 ARALIK’TA SAAT 15.00’DE YAPILACAK
Mütevelli Heyetinde görev almak üzere ön başvurusunu SYD Vakfına yapan sivil toplum kuruluşu yöneticileri 13 Aralık Salı günü saat 15.00’de Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu eski Rehberlik ve Araştırma Merkezi toplantı salonunda divan oluşturarak kendi aralarında 2 temsilci üye seçimi yapacaklar.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti