Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej, Şehitler Derneği’ne dezenfektan makinesi hediye etti

Rahmiye Sare Palalı Teknik

Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan dezenfektan makinesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya teslim edildi

 

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Okul öğrencileri tarafından geliştirilen dezenfektan cihazı ve dezenfektan maddelerinin hediye edildiği ziyarette; Teknik Kolej adına Müdür Yardımcıları İshak Atcı, Ömer Mürsel Bilik ve Emrah Murat hazır bulundu.
“ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER EMANETTİR”
Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Müdür Yardımcısı İshat Atcı ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Milletinin çok özel bir coğrafyada yaşadığını kaydederek, “Bu özel coğrafya şehit kanlarıyla, destanlarla dolu bir coğrafyadır. Bugün ülkemiz kendi silahlarımızı 15 Temmuz’da bize karşı kullanan hainleri içimizden temizlemekle mücadele veriyor. Şehitlik bizim için önemli bir makamdır. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizlere emanettir. Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak her zaman üzerimize düşecek bir görev olduğunda hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şuan Şehitler Derneğimizin koronavirüs nedeniyle gereksinimi olan ve Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyelerin de öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan dezenfektan makinesini teslim ettik. Hayırlı olsun.” dedi.
“TEKNİK KOLEJİN YAKINLIĞINI HİSSEDİYORUZ”
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, keşif uçuşu yaptığı sıra Van Artos dağına çarparak düşen helikopterde şehit olan polislere baş sağlılığı diledi. Kumartaşlı şöyle konuştu: “Güne 9 şehit haberi ile uyandık. Maalesef bu 9 şehidimizden bir tanesinin de uçakta şehit olan polis memurlarımızdan birinin Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı olduğunu üzülerek öğrendik. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başlamak istiyorum. Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ve idarecilerinin bizlere olan yakınlığını hep hissediyoruz. Böyle bir teklifle hocalarımızın bizlere gelmesi gerçekten bizleri çok gururlandırdı. Çok teşekkür ediyorum. Dezenfektan standından en azından hem derneğimize gelen şehit ailelerimiz, gazilerimiz yararlanacak, hem de gelip geçen vatandaşlarımız yararlanabilecekler. İnşallah her zaman bu şekilde birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde oluruz. Dualarımız şudur ki duvarın ne bu tarafına, ne de diğer tarafına yeni resimler asmayalım. Maalesef bugün sabah yine bir resim daha asacağımızın haberi geldi. Şehidimizin cenazesi ailesinin isteği üzerine Manisa Alaşehir’e defnedilecek. Ülkemizin başı sağ olsun. Böyle hassas bir davranışla bize geldiğiniz için teşekkür ederiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti