Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uçuşlar yeniden başlıyor

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı’nda 23 Mart 2020’den bu yana ara verilen seferler yeniden başlıyor.

Pandemi nedeniyle 23 Mart 2020 tarihinden bu yana uçuş yapılmayan Zafer Havalimanı’ndan İstanbul ile karşılıklı uçuşlar başladı. Bu yılın Şubat ayında Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde il protokolü İstanbul’da Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’yı ziyaret etmiş, seferlerin başlaması için görüş alışverişinde bulunmuştu. Süreç kapsamında geçen Nisan ayında da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile THY arasında protokol imzalanmış, seferlerin 5 Mayıs’ta başlayacağı açıklanmıştı. Tam kapanma kararı dolayısıyla seferlerin başlama tarihi 17 Mayıs’a ertelenmişti.

Zafer Havalimanı’ndan İstanbul’a karşılıklı uçuşlar bugün itibariyle başlıyor. İlk uçak, bugün saat 22:30’da İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak. Bundan sonraki süreçte; Pazar, Pazartesi Çarşamba ve Perşembe günleri İstanbul’dan Zafer Havalimanı’na kalkış saat 22:30’da gerçekleştirilecek. Zafer Havalimanı’ndan İstanbul’a kalkışlar ise Pazartesi, Salı Perşembe ve Cuma günlerini saat 07:30’da yapılacak. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti