Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulusoy, Başmakçı-Dazkırı ve Dinar işletmelerini inceledi

Isparta Orman Bölge Müdürü

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Başmakçı-Dazkırı ve Dinar Orman İşletme Müdürlüklerine incelemelerde bulundu

 

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Dinar Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulunarak İşletme Müdürlüğünün 2020 yılı program ve uygulamaları, orman yangınları konusunda bilgiler aldı. Ulusoy ve beraberindekiler daha sonra Dazkırı Şefliği tensil sahaları ve Başmakçı Şefliği yangın ilk müdahale ekibini yerinde denetlendi.
“ÖDENEK VE ZAMAN
PLANLAMASI ÖNEMLİ”
Dinar İşletme Müdürlüğü ve Dazkırı Şefliğinde 2018-2020 yılı karaçam tensil sahalarında yapılan çalışmalar, alınan çimlenmelerin gözlendiği arazi programında, Bölge Müdürü Refik Ulusoy, sivil, kültürel çalışmaların teşkilatın en önemli faaliyetlerinden biri olduğunu belirtti. Ulusoy, işlerin gerçekleştirilmesi esnasında ödeneğin ve zamanın iyi planlanması, programların tekniğine uygun ve zamanında tamamlanması hususlarında talimatlar verdi.
PERSONEL SORUNLARI DA
GÖRÜLÜŞDÜ
Dinar İşletmesi Başmakçı Şefliğinde İlk Müdahale ekibinin denetlendiği incelemelerde 2020 yılı yangınları irdelenip, personel sorunları görüşüldü. Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü programında kendisine eşlik eden İşletme Müdürü Murat Akoğlanoğlu ve ekibine 2020 yılı programlarının zamanında ve tekniğine uygun olarak tamamlanmasıyla ilgili direktifte bulundu. Ulusoy, başarılı çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür etti. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti