Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal, İscehisar’da incelemelerde bulundu

DP Genel Başkanı ve

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, memleketi İscehisar İlçesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

 

İscehisar Belediyesi ile Afyonkarahisar İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, ilçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Uysal’a çalışmalar hakkında bilgi vererek şöyle konuştu: “İl Özel İdaresi ile imzalamış olduğumuz protokol ile ilçemiz genelinde 10 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yaparak yollarımızı yeniden inşa ediyoruz. Çalışmalar kapsamında Yeni Devlet Hastanesi, Eski Şose (saçaklı mevki, stadyum önü) ve Sağlık caddesindeki çalışmalar tamamlandı. Kalkınma kooperatifi yolundaki çalışmalarımız devam ediyor. ‘İscehisarımız her şeyin en iyisine, en güzeline layık’ düsturuyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Protokolün imzalanmasında emeği geçen Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’e, İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy’a, İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik Karakoç’a, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediyemiz personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”