Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek ilçe ziyaretlerine ara vermiyor

Vali Çiçek ilçe ziyaretlerine ara vermiyor

Vali Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Çobanlar İlçesi’nde incelemelerde bulundu

 

İlk olarak Çobanlar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Fırat Kadiroğlu ve ilçe müdürlerinden ilçenin asayiş, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda genel durumuna ilişkin özet bilgi aldı. Ardından 3 köy ve 13 mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Muhtarlardan vatandaşlara yönelik beklentilerini dile getiren Vali Çiçek, vatandaşların huzuru ve memnuniyeti için güler yüzle ve empatiyle ellerinden gelen en iyi hizmeti vermelerini istedi.
Ardından yapım çalışmaları devam eden spor kompleksi ve Belediye Kültür Merkezi binalarında incelemelerde bulunan Vali Çiçek, Çobanlar Belediye Başkanlığına da ziyarette bulundu. Vali Çiçek, Belediye Başkanı Ali Altuntaş’tan devam eden ve yapmayı planladığı çalışmaları ve projeleri konusunda bilgiler aldı.
KADIN ELİYLE DÜNYA MARKASINA ÜRETİM…
Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyareti İŞKUR aracılığıyla açılan ve 110 kadın çalışan ile kadın istihdamına katkı sağlayan Tekstil Atölyesi’ne oldu. Kadınların üretimde yer almasını önemsediğini belirten Vali Çiçek, “Atölyemiz çalışma ortamı ve kadın çalışana verdiği desteği ile hem ilçemize hem de ilimize katkı sağlıyor. 110 kadınımız çalışıyor ancak bu rakamın daha da artması hedefleniyor. Dünya markasına buradan üretim yapılıyor olması mutluluk ve gurur verici.” dedi.
ÇOBANLAR’DAN ABD VE AVRUPA’YA İHRAÇ
Kurutulmuş meyve ve sebze üretimin yapıldığı Kurt Tarım Entegre Tesisleri ve domates üretimin yapıldığı serada incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, yılda 2 bin ton olarak üretilen domatesler ve mevsimine göre kurutulan sebzelerin üretim aşamaları hakkında bilgiler aldı. Üretilen sebze ve meyveler ABD ve Avrupa’ya ihraç ediliyor.
“SİZLER MİLLETİMİZE EMANETSİNİZ”
İlçe ziyaretlerinde şehit ailelerini de ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, şehit Jandarma Er Halil İbrahim Atasagun ile şehit polis Ekrem Gebece’nin Çobanlar İlçesi’nde Yeni mahalle ve Sırakapı mahallesinde ikamet eden ailelerini ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini iletti. Vali Çiçek, “Bu şehrin Valisi olarak her zaman sizlerin yanındayım. Kalbinizdeki hüzne elimden geldiğince ortak olmaya çalışacağım. Sizler her daim başımızın tacı, milletimize şehitlerimizin emanetisiniz.” ifadelerini kullandı.
Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretlerinde Kaymakam Fırat Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy eşlik etti.