Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz, protokol üyelerini kabul etti

Vali Tutulmaz, protokol üyelerini kabul etti

Büyük Taarruz Zafer Haftasına katılan protokol üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti

 

Zafer Haftası kutlama programı için Afyonkarahisar’da bulunan misafir generaller ve il protokolü Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarete; Afyonkarahisar Milletvekilleri Gültekin Uysal ve Av. Ali Özkaya, Kara Kuvvetleri Temsilcisi Tuğgeneral Osman Alp, Genelkurmay Temsilcisi Tuğgeneral Özdemir Şan, Milli Savunma Bakanlığı Temsilcisi Tuğamiral Mehmet Sarı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğgeneral Bülent Çetin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğamiral İbrahim Rıza Adanır, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Ziyaret sırasında konuklarıyla yakından ilgilenen Vali Tutulmaz ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Afyonkarahisar için önemi ile ilgili bilgiler verdi.
Afyonkarahisar’ın Kurtuluş Savaşı sırasında büyük bir kahramanlık destanı yazdığının altını çizen Vali Tutulmaz, bu destanı her yıl Zafer Haftası etkinlikleriyle taçlandırdıklarını belirtti. Ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ile sona erdi.