Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Sandıklı İlçesi’nde bir dizi incelemede bulundu. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Vali Yiğitbaşı, “İletilen taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması noktasında bizzat takipçi olacağım” dedi

İlk olarak Sandıklı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Mehmet Sülün’den ilçenin mevcut durumu hakkında sunum aldı. Eğitim, kültür ve sağlık alanları ile ilgili konularda görüş alışverişi yapan Vali Yiğitbaşı daha sonra Sandıklı Belediye’sine geçti.
BAŞKAN ÇÖL, PROJELERİNİ ANLATTI
Belediye personeli tarafından çiçekle karşılanan Vali Yiğitbaşı Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Başkan Çöl, ziyaret sırasında ilçede hayata geçirdiği projeleri, yeni yapılacak olan hükümet ve belediye binası hakkında bilgiler verdi.
YAŞLI VE ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Vali Yiğitbaşı bir diğer ziyaretini Sandıklı Engelli Bakım Merkezi’ne gerçekleştirdi. Bakım ihtiyacı olan bedensel engelli bireylerin, bakım, sağlık ve yaşama katılımının sağlanması noktasında çalışmalarını sürdüren Vali Yiğitbaşı Merkezi gezerek, orada bulunan yaşlı ve engelliler ile bir süre sohbet etti.
ŞİFA MERKEZİ’Nİ ZİYARE ETTİ
Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’na geçen Vali Yiğitbaşı halihazırda faaliyete geçirilmek üzere olan Şifa Merkezi’ni ziyaret edip, yürütülen çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu. Ardından Afyonkarahisar’da açılan ilk Kadın Kültür Evi olan Sandıklı Kadın Kültür Evi’ne geçti. Kadın Kültür Evi’nin işleyişi, yürütülen eğitim faaliyetleri, üretim çalışmaları konusunda bilgiler alan Vali Yiğitbaşı, Sandıklı İlçesi’nin geleneksel kıyafetleri üzerine kursiyelerle bir süre sohbet etti. İlçedeki bulunan konakların restore edildiği sokağı da inceleyen Vali Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’den yürütülen proje ile ilgili bilgi aldı.
KADIN İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ
Jeotermal tarım alanında Türkiye’nin en gelişmiş ilçesi konumunda bulunan Sandıklı İlçesi’nde seracılarla bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, önce Sandıklı Belediyesi’nin işletmesini yaptığı Akvaryum, Peyzaj ve sebze üretiminin yapıldığı SANJET’te incelemelerde bulundu. Vali Yiğitbaşı daha sonra jeotermal enerji ile üretim yapan firmaları ziyaret ett. Vali Yiğitbaşı jeotermal enerji ile yetiştirilen serada domates hasatı yaparak, işin inceliklerine ve zorluklarına dikkat çekti. Vali Yiğitbaşı daha sonra çok sayıda Avrupa ülkelesine ihracat yapan firmanın çalışan kadın işçileri ile bir süre sohbet etti.
KÖYLERDEKİ YOL VE SU İHTİYAÇLARINI YERİNDE İNCELEDİ
Vali Yiğitbaşı, Sandıklı programı kapsamında ilçeye bağlı Yayman, Koçgazi, Celiloğlu, Reşadiye köylerini de ziyaret etti. Köylerdeki çalışmaları yerinde inceleyerek yol ve su başta olmak üzere ihtiyaçları tespit eden Vali Yiğitbaşı, vatandaşlarla da bir araya geldi.
“TALEPLERİN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ”
Vatandaşların her birini tek tek dinleyen Vali Yiğitbaşı, iletilen taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması için talimatlar verdi. Kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade eden Vali Yiğitbaşı, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür edip fotoğraf çektirdi.
Vali Yiğitbaşı’na ziyaretleri sırasında Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Mahmut Saylık ile İbrahim Kaynak ve ilçe protokolü de eşlik etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti