Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatan olmadan gelecek olmaz”

MHP 28. Dönem Afyonkarahisar

MHP 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mali Müşavir Aziz Aslan, vatan olmadan geleceğin olamayacağını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl eski Başkanı geçmiş dönem milletvekili adayı Mali Müşavir Aziz Aslan, 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını partide düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile açıkladı.
“15 YAŞINDAN BERİ BU KUTLU DAVANIN İÇİNDEYİM”
Toplantının açış konuşmasını MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban yaptı. Aziz Aslan, sözlerine Ramazan ayını kutlayarak başladı. “Ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde seçim yapıyoruz. Asrın felaketi dediğimiz depremler milletimizi derinden üzmüştür. Sözlerimin başında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, partimizin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş, bu toprakların vatan yapılmasında canını veren şehitlerimize ve depremde vefat edenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Aslında beni tanıyorsunuz, ama kısaca kendimden bahsedecek olursam Afyon’un tam ortasında 40 yıldır Mali Müşavirlik, Marka Vekilliği ve bağımsız denetçilik yapıyorum. Ayrıca ticari faaliyetlerim bulunmaktadır. 15 yaşımdan beri bu kutlu davanın içindeyim. Hiç kopmadım hiç geri durmadım. Sizlerin desteği ve genel merkezimin lütfuyla 30 yıldır il başkanlığı ve MYK üyeliği görevlerinde bulundum. Emek, tecrübe, liyakat ve sadakatle hizmet ettim. Üç il başkanlığı dönemimde de partimin başarısını zirveye taşıdık. Ancakne yazık ki geçmişte omuzlarımıza basıp, seçilip gidenlerin büyük kısmı ilk fırsatta terk edip başka yerlere gittiler.” dedi.
“KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMADIM KİMSEYE TEPEDEN BAKMADIM”
“Siz beni bilirsiniz bende sizleri. Acı tatlı hatıralarımız var. Düğünümüzde, cenazemizde yıllardır beraberiz. Doğduğum yerde doyduğum yerde bu şehir.” diyen Aslan, “Hep sahadaydım. Siyasi ve ticari çizgimde hiçbir sapma ve kırıklık yoktur. İnandığım doğrular hiç değişmedi. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Hiç kimseye tepeden bakmadım. Yol arkadaşlarımla önde – arkada değil, hep yanyana oldum. Bundan sonrada kolkola, elele yürüyeceğiz. Her gittiğim yerde görevim sırasında yaptığım eserler var. Tabiri caizse tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var. Kimsenin hakkında gözüm yok. Eğer bu adanmış 30 yıllık ömür, bir hakkı gerektiriyorsa, sizlerin adına hakkımı istiyorum, vefa bekliyorum. Artık hem dünyada hemde ülkemizde siyaset değişiyor. Yani herkes güç birliği yapıyor, Devletler bloklaşıyor, partiler ittifak yapıyorlar. Ülkemizde de böyle. Ancak ne acıdır ki ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Çirkin pazarlıklarla beraber, millet hassasiyetleri yok sayılıp, yüzyıllık cumhuriyet değiştirilmeye çalışılıyor. Özerklik adı altında parçalama hesapları yapılıyor. Yılların tescilli teröristleri her zamankinden daha çok pişkince ve arsızca Türk Milletinin damarlarına basıyorlar. Necip milletimizle alay ederek televizyon kanallarında dolaşıyorlar. Türkiye’nin ateşle sarıldığı bu dönemde siz yiğit vatan evlatlarının şu güzel toplulukta bulunması emin olun Allah nezdinde büyük sevap kazandıracaktır.” diye konuştu.
“VATAN OLMADAN GELECEK OLMAZ”
Cumhuriyet tarihinin en önemli ve en karışık seçimine girildiğinin altını çizen Aslan, “Bu seçimde milletimizin ebediyen var olmasını oylayacağız. Bir şeylerimiz eksik olabilir. Pahalılık olabilir. Ama vatandan pahalısı yoktur. Asıl olan vatandır. Vatan olmadan gelecek olmaz. Vatan olmadan aile olmaz. Vatan olmadan namus olmaz. Vatan olmadan hiçbir şey olmaz. Vatanımızı ve bütünlüğümüzü bugün buradaki gibi her zaman her yerde hep beraber koruyacağız. Ülkenin kritik döneminde gövdemi taşın altına koymanın vicdani sorumluluk olduğunu bilerek hizmet için aday adayı oldum. Daha şimdiden teşkilatlarımın, partili, partisiz veya başka partilerden hemşerilerimin göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Gurur duyulacak güzellikler yaşıyorum. Hemşerim karşı kaldırımdan bağırıyor, ‘Aziz başkan sen bizim içimizdensin, dertlerimizi biliyorsun. Bekliyorduk, iyi ki aday oldun.’ Bir diğer hemşerim arabasının camından ‘Senden hareket bekliyorduk, sen varsan bizde varız, şimdi görev bizde.’ Bir başka hemşerim dönüp geliyor, ‘Afyon tabiri ile sen bizim oğlansın, oy vermezsek kolumuz kırılır.’ diyor. Çok şükür ki ben sizler nezdinde sınavı geçmişim. Ben sizden razıyım, Allah’ta sizlerden razı olsun.” şeklinde konuştu.
“AFYON’U ÜLKEMİZİN YILDIZI YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin en kavşak noktasında olan bu şehrin problemlerini biliyorum. Köylü çocuğuyum, tarımı hayvancılığı biliyorum. Esnafım, esnafın içindeyim, ticaretin problemlerini biliyorum. Turizm, ticaret, sanayi, tarım, hayvancılık konularında Afyon’u ülkemizin yıldızı yapmak için çalışacağım. Yıllardır kamuoyuna deklare ettiğim ve köşe yazılarımızda duyurduğumuz birçok projemizi uygulamaya koyacağız.İş adamlarımız burada, esnafımız burada, köylümüz burada. Ayaklarına sağlık. Ben onların her zaman dert ortağı olmuşumdur. Biliyoruz ki, dava zor, yollar uzun. Biz kaldık, saf ve temiz, Tanrı dağı kadar asil, Hira dağı kadar şerefli. Selam olsun yolundan dönmeyenlere. Selam olun davasından vazgeçmeyenlere, selam olsun sizlere. EvvelAllah biz bize yeteriz. Çünkü biz adanmış yürekleriz. Dik duracağız, doğru gideceğiz, olmaz demeyip dua edeceğiz. Başarcağız, başaracağız, başaracağız. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi; Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifeyi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Allah’ın izniyle sizlerle beraber ‘Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.’
Milliyetçi Hareket Partisi bizim için, ikbal aradığımız çıkar kapısı değildir.”
“TEŞKİLATLARIMIZLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLEYİZ
Aslan şunları kaydetti: “MHP bizim için, kızıp küseceğimiz, küsüp gideceğimiz, korkup kaçacağımız yer değildir. Bizim için, üç beş sima değil, manadır, şuurdur, vefadır. Devleti ebet müddettir. Kalabalıklar içinde yalnız gezsek de, onurla yaşamak meziyettir bize, gök kubbede bir hoş seda bırakmak için,gönüllerde kalmak en büyük mutluluktur bize. Bugüne kadar Afyonumuza ve davamıza emeği geçmiş herkese teşekkür ediyorum. 13 aday adayımız var, kendileri de buradalar. Hepsi çok kıymetli, dürüst ve memleket sevdalıları. Böyle bir zamanda er meydanına çıkmış bu yiğitlere güçlü bir alkış rica ediyorum. Dünya fani, hayat kısa. Sonuç ne olursa olsun birbirimizden vazgeçmeyeceğiz. Hiç kimseyle kırgınlığım küskünlüğüm yok. Hepiniz kıymetlimsiniz. Elele, gönül gönüle başaracağız. Herkesten oy isteyeceğiz. Adeta seferberlik ilan edeceğiz. Teşkilatlarımız, TÜR-KAV, KAMU-SEN, ÜLKÜ OCAĞIMIZ ve siz gönül elçilerimizle kol kola sahada olacağız.Sabredeceğiz,şükredeceğiz, dua edeceğiz. Kuran’ın ismi Azam hürmetine, Bizlere rahmet ver, selamet ver Allah’ım. Türk Milletine ve İslam Âlemine, huzur ver, sükûn ver, rahat ver Allah’ım. Allah beni sizlere mahcup etmesin. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Şerefle geldiniz, emek verdiniz, yanımda oldunuz. Ayaklarınıza sağlık, hakkınızı helal ediniz. Sefer bizim, zafer Allah’tandır. Gayret bizden ve Tevfik Allah’tandır. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti