Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, Dervişpaşa Mahallesini ziyaret etti

Zeybek, Dervişpaşa Mahallesini ziyaret etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerini Dervişpaşa Mahallesi’nde sürdürdü

Mehmet Zeybek, Hz. Ali Cami’nde (Hastane Camii) kıldığı Cuma namazının ardından Mahalle Muhtarı Vedat Boztay ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Meclis Üyemiz Hulusi Ceylan, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yardımcımız Barış Dal ve birim müdürleriyle birlikte gerçekleşen ziyarette mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dinleyen Başkanımız, yapılması gerekenleri ilgili birim amirlerine iletti.

“TALEPLERİ DİNLEDİK, SORUNLARI YERİNDE GÖRDÜK”

Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Zeybek, “Seçimden bu yana her ay mahalle muhtarımızla toplantılar gerçekleştiriyor, kendi aramızda sorunları ve talepleri istişare ediyoruz. Yine her Cuma da bir mahallemizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyip, sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. Bugün de Muhtarımızın daveti üzerine Dervişpaşa Mahallemizdeyiz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, sorunları yerinde gördük.” dedi.

Dervişpaşa Mahallesi Muhtarı ise Vedat Boztay ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Boztay “Sağolsun Başkanımız ve ekibini mahallemizde misafir ettik. Mahallemizin eksiklerini, yapılması gerekenleri ilettik. Ziyaretlerinden dolayı kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” dedi. >> Hayriye CANER’in Haberi