Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorlu Enerji’den abonelere fatura tahsilatı uyarısı

Zorlu Enerji’den abonelere fatura tahsilatı uyarısı
Zorlu Enerji’den abonelere fatura tahsilatı uyarısı

Zorlu Enerji’den yapılan açıklamada, şirketin Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik perakende satış faaliyetlerini sürdürdüğü belirtildi.
Vatandaşların anlaşmalı olmayan merkez ve internet siteleri üzerinden ödeme yapmamalarının gerektiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Faturaların N Kolay şubelerinden ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödenmesi gerekiyor. Anlaşmalı olmayan noktalar ve internet sitelerine ödeme yapılması durumunda, faturaların hiç ödenmemesi ya da geç ödenmesi nedeniyle enerjinin kesilmesi gibi riskler oluşuyor. Korsan ödeme noktalarından alınan dekontların yasal bir geçerliliği de bulunmuyor. Zorlu Enerji aboneleri, faturala ödemelerini, N Kolay ödeme noktalarında masraf ya da komisyon vermeden gerçekleştirebiliyor ve arzu ederlerse anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatı, internet veya telefon bankacılığı ve ATM üzerinden de ücretsiz bir şekilde işlem gerçekleştirebiliyorlar.”
Aboneler anlaşmalı ödeme noktalarına, https://www.zorluenerji.com.tr/tr/elektrik-ticareti/hakkimizda/odeme-kanallari adresinden ulaşılabilecek.