Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gündemde eğitim olmalı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Gündemde eğitim olmalı

Kocatepe Anadolu Lisesi ile Demmer A.Ş. arasında Okul Dostu Kent protokolü imzalandı. Protokol töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Afyonkarahisar’ın gündeminde eğitimin olması gerektiğini belirtti

Kocatepe Anadolu Lisesi, Demmer A.Ş. ile Okul Dostu Kent protokolü imzaladı. Demmer A.Ş. ve Demirel ailesi olarak eğitime destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten işadamı Adnan Demirel, bundan sonra da eğitime desteklerinin süreceğini kaydetti.
Kocatepe Anadolu Lisesi Müdürü Nihat Selek ise “Afyonkarahisar Valiliği’nin Okul Dostu Kent Afyonkarahisar Projesi ile ilgili olarak okulumuzun belirlemiş olduğu ve Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Altınay’ın önderliğinde gerçekleşen Demmer A.Ş. ile protokol için toplandık. Biz Atatürk Köşesi için Adnan Demirel’den ricada bulunduğumuzda hemen olur dediler. Biz eğitim öğretim adına varız, dedi. Bunu istedik ki projeye bağlayalım. Demmer A.Ş.’yi ziyaret ettik ve gördük ki devasa bir firma” dedi.
Kocatepe Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği Başkanı Ömer Altınay da desteklerinden dolayı Adnan Demirel’e teşekkür etti.
Okul Dostu Projesi, başarılı oluyor
Protokol töreninde son sözü İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım aldı. Yıldırım, “31 Aralık 2010 günü bir muhasebe yapma zamanı. Demireller ailesi güzel bir muhasebe yapıyor. Buna vesile olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu projenin adı okul dostu kent Afyonkarahisar, 3 yıldır uygulanıyor. Afyonkarahisar, okul dostu olduğunu gösterdiğinden bu yana eğitim skalasında da ciddi değişimler oldu. İşin sırrı piyasanın ihtiyaçlarına cevap verebiliyorsa eğer biz görevimizi yapmış oluruz” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilere ve öğrenci velilerine değer verdiklerini söyleyen Yıldırım, “Öğretmenlerimiz bizim 3 yıldır bir başka şey daha yapıyor. Gidip evlerde velilerin kahvelerini içiyorlar. Eğitimin feda edilecek bir tek ferdi yoktur. Bizim en büyük zenginliğimiz insandır. Afyonkarahisar bir eğitim kendi olma yolunda kendisine bir rota çizmesi lazım. Eğitim gündemin birinci maddesi olmazsa istihdamda da ihracatta da amaçladığımız yerlere gelmemiz mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı. İmza töreni sonrasında Demirel, Yıldırım, Altınay ve Selek, okuldaki bir sınıfa girerek öğrencilerle sohbet ettiler. Protokole imza atan heyet, Adnan Demirel’in katkılarıyla yaptırılan Atatürk Köşesi önünde de fotoğraf çektirdiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti