Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güner’den şehit yakınlarına: Biz, sizlerle varız

Bu haberin fotoğrafı yok
Güner'den şehit yakınlarına: Biz, sizlerle varız

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 81 ilden gelen şehit yakını ve gazileri Afyonkarahisar’da ağırladı. Vali Güner, şehit yakını ve gazilere hitaben “Biz, sizlerle varız” dedi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in öncülüğünde ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Cumhuriyetimizin Kazanıldığı Topraklarda’ projesi yapıldı.
81 ilden yaklaşık 300 kişilik şehit yakını ve gazimizin ilimizde misafir edildiği proje kapsamında misafirlerin kaldığı otele giden Vali Hakan Yusuf Güner, onlara ‘hoş geldiniz’ dedi.
Proje kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan şehit yakınları ve gazilerimizin de dahil olduğu 80 ilden katılan misafirler il programları dahilinde öncelikle Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenlenen konferansa katıldılar. Daha sonra sırasıyla Ulu Cami’de Mevlid-i Şerif Programı, Türbe Cami ziyareti, Şuhut Atatürkevi ziyareti, Çakırözü köyüne intikal ve temsili Zafer Yürüyüşü ve Çorba ikramı, Kocatepe Şehitliği ziyareti, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları katılımı ve Dumlupınar Şehitliği ziyareti ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na katılma gibi etkinlikler gerçekleştirildi.
ALLAH BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN
Program boyunca misafirleri ile yakından ilgilenen ve ilgililer vasıtasıyla sürekli takipte olan Vali Güner, bir akşam yemeğinde onlarla bir araya geldi. Yemekte 81 ilden katılan şehit yakınlarına ve gazilere hitaben konuşan Vali Hakan Yusuf Güner; “Ülkemizde geçmişten beri oynanan oyunlar maalesef devam etmekte ve Türk milletini millet ruhundan uzaklaştırıp maalesef birbirimize düşürmek için komşularımız ve çevremiz buna zemin hazırlamaktadır. Bizler sizlerle güçlüyüz, sizlerle varız. Çünkü bu milletin ateşi, suyu, havası, toprağı aslında sizlersiniz. Sizlerle bizler gerçek buluyoruz, sizlerle bizler var oluyoruz. Bu yönü ile iyi ki varsınız Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti