Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneş: Çok değerli 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz

Güneş: Çok değerli 3 puanı  hanemize yazdırmak istiyoruz

Şanlıurfaspor maçı öncesinde açıklama yapan AFJET Afyonspor’da Teknik Direktör Bahattin Güneş, “Play-Off yarışının içinde kalma adına makası daraltacağımız çok değerli 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz” dedi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, 16. haftadan ertelenen Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. AFJET Afyonspor’da sakatlıkları devam eden Mahmut Boz ve Nazmi Candoğan’ın ardından Polat Keklik’in de antrenmanda sakatlanması moralleri bozdu.
AFJET Afyonspor, ligin 16. haftasında ertelenen Şanlıurfaspor maçına yarın çıkacak. Bu maça mutlak galibiyet için çıkacak olan Jetler, hanesine 3 puan daha yazdırmanın peşinde.
“ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPARAK MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ”
Ligin ilk yarısını Şanlıurfaspor ile oynayağı erteleme maçıyla tamamlayacak olan AFJET Afyonspor’da Teknik Direktör Bahattin Güneş, sezon sonunda Play-Off turuna kalma adına önemli bir 3 puan için sahada olacaklarını söyledi. Teknik Adam Güneş, ligdeki sıralamaya göre son sırada yer alan Şanlıurfaspor’a karşı sahaya çıkacaklarını, ancak rakibi küçümsemeden üst düzey konsantrasyonla sahada olmaları gerektiğini ifade etti. Güneş, “Alacağımız 3 puan ile birlikte Play-Off yarışının içinde kalma adına makası daraltacağımız çok değerli 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Erteleme maçı olması nedeniyle takıma katılan yeni oyuncularımızı kullanamayacağız. İkinci yarıdan itibaren çok daha dirençli, ayağı yere basan ve her rakibine karşı kazanmaya yakın bir takımı sahaya yansıtacağız. Rakiplerimiz kamp yaparken biz maç yapıyoruz dezavantajlı bir durum ama maç tempomuzu koruyarak ikinci yarıda Afyonspor’un gerçek kimliğiyle sahada mücadele etmesi için elimizden gelenin fazlasını yaparak mutlu sona ulaşmak istiyoruz.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.