Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneş: Ligde yenemeyeceğimiz rakibimiz yok

Güneş: Ligde  yenemeyeceğimiz rakibimiz yok

28 Şubat’ta oynanacak olan erteleme maçında Kocaelispor’u deplasmanda mağlup edip yeniden yarışın içine dahil olmak istediklerini belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, sezon sonunda Play-Off’tan üst lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Pazar günü oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor. Teknik Adam Bahattin Güneş’in takımın başına gelişinin ardından yükselişe geçen, ara transfer döneminde yapılan takviyelerle kadro kalitesini de artıran Jetler, ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.
AFJET Afyonspor, hafta başından bu yana Kocaelispor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncularına dar alanda pas çalışmalarının yanı sıra kuvvet, çabuk kuvvet ve kuvvette devamlılık yüklemeleri yapan Güneş, zaman zaman da oyuncularını pozisyonlardaki tercihler konusunda yakından uyarıyor.
“BİZ İYİ BİR TAKIMIZ”
Oyuncularıyla kamp süreçleri yaşayamamanın verdiği dezavantajlı dönemde özverileri ve takım olma ruhuyla verdiği mücadelelerin karşılığını aldıklarını ifade eden Teknik Direktör Bahattin Güneş, “Kocaelispor deplasmanı bizim için ligdeki bir anlamda kader maçlarımızdan biri diyebiliriz. Play-Off yarışındaki rakiplerimizden birine karşı yorgun çıkacağımız bir maçtı. Ancak hava koşulları nedeniyle iptali sonrası dezavantajlı durumu avantaja dönüştü. Ertelemeyle birlikte BAY haftasına girmemiz oyuncularımızla eksiklerimizi giderme anlamında bize artı bir zaman kazandırdı. Sıkıştırılmış fikstürde yorucu haftaların ardından 2 günlük izin verdiğimiz oyuncularımızla hafta başından bu yana yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularımızla birlikte yeni oyun planları üzerinde de çalışmamız ve pekiştirmemiz gerekenler var. Bunun için zamanı iyi kullanmaya ve 28 Şubat’ta oynayacağımız Kocaelispor maçına kadar tüm eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Ligde son maçımızı kaybettik ama hedefimizden kopmuş değiliz. Oyuncularımın morali yerinde ve hafta başından bu yana yüksek tempolu antrenmanlar yapmamıza rağmen istekli olmaları beni mutlu ediyor. Biz iyi bir takımız ve ligde kazanamayacağımız rakip yok. Sahaya her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Kocaelispor maçıyla birlikte ligde soluksuz oynayacağımız 14 maçtan en yüksek puanı toplayıp önce Play-Off ardından da üst lige çıkmak istiyoruz.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.