Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güngör veda etti – Kocatepe Gazetesi

Güngör veda etti – Kocatepe Gazetesi
Güngör veda etti

KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkez Müdürlüğü’nden KOSGEB Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Güngör Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’a veda ziyareti gerçekleştirdi

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak; “Mahmut Müdürümüz’e teşekkür ediyorum, görev yaptığı süreç içerisinde tüm paydaşlarla olduğu gibi bizimle de uyumlu bir çalışma içinde oldu. Onun döneminde Birliğimiz aracılığıyla KOSGEB’in destekleri ile binlerce kişiye girişimcilik kursu düzenleyerek iş hayatına atılmalarını sağladık” dedi.
KOSGEB Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürü Mahmut Güngör de ziyarette yaptığı konuşma da; Afyonkarahisar’a hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, esnaf teşkilatına da her konuda kanunlar ve mevzuat çerçevesinde yardımcı olduklarını, bu doğrultuda da Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’tan ve tüm odalardan her zaman destek gördüklerini ifade etti. ESOB Başkanı Konak Afyonkarahisar’a ve esnaf ve sanatkârlara verdiği hizmetlerin anısına KOSGEB Strateji Geliştirme Müdürü Mahmut Güngör’e Türk Bayrağı hediye etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)