Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günün yorgunluğunu Şelale’de atın

Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen

Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Hüdai Kaplıcaları’nda yeni bir işletme açıldı

 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’nda Bistro Cafe tarzında hazırlanan “Şelale Kafe”, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve protokolünü katılımıyla, yapılan dualar eşliğinde törenle açıldı.
Kesilen kurdele ve yapılan dualardan sonra Şelale Kafe’yi gezen protokol üyeleri yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldılar.
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, “Hüdai Kaplıcalarımız her sene adından sıkça söz ettiren ve bölgemizin en büyük şifa kaynağı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir yer haline gelmektedir. Bu bağlamda misafirlerimize vakit geçirecekleri yeni mekânlar kazandırarak onların bu şifa kaynağından daha fazla faydalanmasını, aynı zamanda Sandıklı Belediyesi olarak bu mekanları işleterek, uygun fiyatlı, kaliteli hizmet anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktayız.” dedi.
Çöl, “İnşallah Hüdai Kaplıcalarımız’a açmış olduğumuz bu yeni kafemiz, gerek Kaplıcamız’dan gerekse Sandıklımız’dan gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış olup, günün yorgunluğunu atmak isteyen misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ben bu vesileyle Şelale Kafe’nin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, daha nice güzel mekânları siz değerli vatandaşlarımızla buluşturmak heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti