Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güral ilk sınavını başarıyla verdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Güral ilk sınavını başarıyla verdi

Türkiye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness & Convention Genel Müdürü Serdar Tütüncü, otelin iddialı hizmet kalitesi ile Afyonkarahisar turizminin çehresini değiştireceğini söyledi.

Tütüncü, ilk misafir grubunun otelden yüzde yüz memnuniyetle ayrıldığını, bununda kendilerin son derece mutlu ettiğini kaydetti.

Güral Afyon Wellness & Convention’ın “termale farklı bir anlayış açısı” sloganıyla açıldığını belirten Otel Genel Müdürü Serdar Tütüncü, otele ilk misafirlerin kabul edildiğini 20-23 Nisan tarihlerinin tatilciler tarafından değerlendirildiğini kaydetti. Tütüncü, yeni bir otel olarak eksikler olabileceği düşüncesiyle yüzde 60 kapasite ile doluluk sağladıklarını bildirdi.
İlk misafirler önemliydi
Güral Afyon Wellness & Convention Genel Müdürü Serdar Tütüncü, ilk sınavlarından alınlarının akıyla çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını, misafirlerin otelden memnun ayrıldıklarını söyledi. Misafir memnuniyetinin kendilerinin daha önce söz ettikleri farklılıkların uygulamaya geçmesiyle birlikte oluştuğu gözlemini aktaran Tütüncü; “Termal bir otel olarak lokomotifimiz var oluş nedenimiz spa, termaldir. Termal alanlarımız otelimizde çok geniş. Termal alternatiflerimiz çok fazla. Özellikle farklı ısı derecelerinde termal havuzlarımız mevcut. İnsanlar sıcaktan ya da soğuktan şikayetçi olmak yerine istediği imkanlardan faydalanabiliyor. Bölge Türkiye’nin en büyük spa alanı. Türkiye’de ki en büyük spa alanına 9 bin 500 metrekare ile sahibiz. Bu alanda da aktiviteler mutlaka çok fazla olmalı ki, insanlar burada sıkılmasın. İlk gelen misafirlerimiz çok önemliydi. Çünkü misafirlerimizin memnun ayrılarak geri dönüşlerini bu şekilde bildirmeleriyle otelin daha sonraki doluluklarına bir örnek olacaktır.” dedi.
Şehirde gelişim hızlı
Tüm misafirlerle tek tek ilgilendiklerini, her misafirle tek tek anket yapılarak memnuniyet oranının yüzde yüz olduğu sonucuna ulaşıldığını dile getiren Serdar Tütüncü, otelin ilk misafirlerinin Türkiye’nin her yerinden gelen acente, münferid şeklinde misafirler olduğunu belirtti. Otelin ilk misafirlerine Güral Afyon Wellness & Convention’ın yanı sıra Afyonkarahisar’ın zenginliklerinide tanıttıklarını ifade eden Tütüncü; “Şehir içindeki Mevlevi Müzesi, eski konakların olduğu bölgeye turlar yaptırdık. Misafirlerimiz Afyon’u da çok beğendiler. Otelimizde konaklayan misafirlerimiz şehrimizin kültürel ve tarihi özelliklerine vakıf oldu. Tüm bunların birlikte sunulması gerekiyor. Biz bunu hep söyledik. Gelen misafiri otelde tutarak değil Afyon’un zenginliklerini, gelişiminide göstermek lazım. Çünkü Afyon gerçekten son dönemde hızlı bir gelişim süreci yaşıyor. Bunuda insanlara bir şekilde göstermek lazım. Dolayısıyla buraya seyahatin sadece termalden ibaret olmadığı, kültür ve doğa turizmininde bu bölgede olduğu bilinmeli. Hava şartları iyileştikçe doğa turizmi ile ilgili tanıtımlarımızı yapacağız.” diye konuştu.
Oteller
zenginlik
katıyor
Afyonkara-hisar’da termal, doğa, sağlık ve kültür turizminin bir bütünlük içinde bulunduğunun, alternatiflerin olduğunun gösterilmesi gerektiğini söyleyen Serdar Tütüncü, grup olarak gelen misafirlere tur istekleri olup olmadığını sorduklarını aktardı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün kendilerine bu konuda destek vermesi nedeniyle İl Müdürü Lokman Derya Solmaz’a teşekkür eden Tütüncü; “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce bize misafirlerimiz için rehber desteği veriliyor. Afyon’un tarihi ve kültürel zenginlikleri gösteriliyor. Afyon’a gelen her misafirin gönüllü tanıtım elçisi olacağı açık. Otelden memnun ayrılmanın sağlanması bizim görevimiz. Biz bunu yapıyoruz. İlk operasyonumuzda da bunu güzel bir şekilde başardık. Buradan ayrılanlar ilk başta oteli anlatacaklar. Afyon’a turizm anlamında zenginlik ve değer katan buradaki otellerimizdir. Otel dışında ki güzellikleri misafirlerimize göstererek, termal turizmin 4 mevsim kullanılan her yaş grubuna hitap eden bir turizm olduğunu vurguluyoruz.” şeklinde konuştu.
AKÜ’den önemli katkı
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin termal turizme katkı anlamında ciddi bir çalışma yaptığını konu ile ilgili bir kitapçık hazırlandığını anlatan Genel Müdür Serdar Tütüncü, bölgemizdeki termal suların yararları, hangi rahatsızlıklara iyi geldiğinin bu kitapçıkta işlendiğini söyledi. Bu yayının baskıya verildiğini AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın kendilerine kitapçığı tanıtan bir cd verdiğini bildiren Tütüncü şöyle konuştu: “İnceleme fırsatı bulduğum kitapçıkta sunulan hizmet nedeniyle üniversitemize ve Rektörümüze teşekkür ediyorum. O da çok önemli bir rehber olacak. Termal yaşım gelmedi diye bir şey yok. En küçük yaş grubundan en büyük yaş grubuna kadar herkesin termal sulardan faydalanması lazım. Bizde rahatsız olduktan sonra şifa arayışları başlıyor. Önemli olan önleyici tedbirleri yaşam kalitemizi korumak için almak zorundayız. Hayatımıza bilinçli bir şekilde sahip çıkmamız gerekiyor. Sözkonusu kitap bu anlamda iyi bir rehber. Bizim bunu geniş kitlelere duyurmamız lazım. Aktiviteleri geniş tuttuğumuz otelimizde sıfır yaş grubundan en yüksek yaş grubuna kadar herkesin beklentisi doğrultusunda aktiviteler oluşturduk.” Burcu AYDIN

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti