Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurbetçi kadınlardan örnek davranış

Gurbetçi kadınlardan örnek davranış

Emirdağ İlçesi’nin Fransa’da yaşayan gurbetçi kadınları Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin (İGM) Afyonkarahisar ve yurt genelinde engellilere yönelik akülü araç desteğine topladıkları 6 bin 300 Euro ile katkıda bulundular

 

Fransa’nın Strazburg Obernai bölgesinde yaşayan Sultan Çiğli’nin öncülüğünde; Satı Özbel, Aynur Güzle, Hatice Demir, Hatice Yücel, Kıymet Elma, Hanım Güzle, Meral Ecel, Nimet Akçay, İrfaniye Apal ve Gülizar Bektaş aralarında yaptıkları kabul günü ve kermesle toplam 6 bin 300 Euro para topladı. Gurbetçi kadınlar engellilere akülü araç alınması için topladıkları parayı İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek teslim ettiler.
İGM Başkanı Çoban, gurbetçi hanımların hassasiyetine teşekkür ederek bağış sözü veren başka kişilerinde olduğunu söyledi. Çoban, “Bağış sözü veren başka kişilerde var. Bu kişilerin topladıkları paralar 30 bin Euro’ya ulaştığında bir tır 80-85 adet aralığında akülü aracı Hollanda’dan getirecek. İhtiyacı olan engelli kardeşlerimize inşallah bu akülü araçları dağıtacağız.” dedi.
>> Ş. Cünyet BURSALIOĞLU’nun Haberi