Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurbetteki Afyonlulardan albikere.com’a tam destek

Gurbetteki Afyonlulardan albikere.com’a tam destek

Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonuna bağlı tüm dernekler albikere.com’a tam destek veriyor

 

Marmara Afyonlular Federasyon Başkanı Taner Bayrak ve yönetim kurulu üyelerinin Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaretlerinde federasyona bağlı derneklerden e-ticaret üzerinden alışveriş yapılması konusu gündeme gelmişti. Vali Çiçek’in, albikere.com adresine tüm Afyonkarahisarlıların sahip çıkması, elde edilen gelirlerin, AEV tarafından Afyonlu olan öğrencilere burs olarak geri döneceği vurgusuyla federasyona bağlı tüm derneklerin harekete geçmesi talebi karşılık buldu.
“ALIŞVERİŞLERLE AFYONLU GENÇLERE SAHİP ÇIKILACAK”
Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyon yönetimi, Marmara’da yaşayan200 bin Afyonkarahisarlıya e-ticeret yolunu tercih ederek ihtiyaçlarını albikere.com sitesi üzerinden yapmaları için gerekenleri yaptı. Konu hakkında bilgi veren Afyonkarahisarlılar Marmara Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Taner Bayrak şöyle konuştu: “Her Afyonlu hemşerimizin albikere.com adresinden yapılacak alışverişleri sayesinde, AEV tarafından okutulan Afyonlu gençlere sahip çıkabilme şansı elde edeceğiz. Aynı zamanda Valimiz Gökmen Çiçek tarafından projelendirilen Kadın Kültür Evlerinin yaşaması için kurulan kooperatiflerde üretilen el emeği göz nuru birçok ürüne de kolaylıkla ulaşıp, bu evlerin ayakta kalması sağlanacaktır. Üstelik biz gurbetteki Afyonlular için Afyon ürünlerini bulmak pek kolay olmuyordu. Artık tek tuşla, albikere.com sitesinden her şeye ulaşabiliyoruz. Bizde federasyon yönetim kurul üyelerimiz, dernek başkanlarımız ve yönetimleriyle bu hizmeti 200 bin Afyonlu hemşerimize ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e bize bu şansı verdiği için minnettarız.”
FEDERASYON YÖNETİMİ VE BAĞLI DERNEKLERDEN TAM DESTEK
Alınan kararda imzası bulunan isimler: MADEF Genel Başkanı Taner Bayrak, Genel Sekreteri Abdullah Türkyılmaz, Muhasip Osman Batı, MADEF Başkan Vekili ve Büyükçekmece Dernek Başkanı Arif Buruş, İSTAFDER Başkanı Murat Saltık, TUZAF Başkanı Ergün Erdem, Sultandağlılar Dernek Başkanı Özgür Birtan, Gebze Dernek Başkanı Şerafettin Demir, AFKAYDER Başkanı Ömür Gülseven, 03DİYAD Başkan Vekili Sezai Söykemez, Dinar Dernek Başkanı Metin Türkmenel, Kalespor Dernek Başkanı Hasan Güven, Bursa Dernek Başkanı Recep Yıldırım, Kocaeli Dernek Başkanı Hayri Öztuncer, Sinanpaşa Dernek Başkanı Mustafa Akyol.
>> Burak AYDIN’ın Haberi