Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürcan, Yiğitbaşı ve Zeybek’i ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakan

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti

 

Bir dizi ziyaret ve toplantıya katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Gürcan ilk olarak Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Yiğitbaşı, nazik ziyareti için Gürcan’a teşekkür etti.
Bakan Yardımcısı Gürcan daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zeybek, Afyonkarahisar ve Belediye’nin çalışmalarına ilişkin Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’a bilgi verdi. Afyonkarahisar’da olmaktan ve Belediye’yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ise Zeybek’e teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti