Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güreşçiler Yıldırım’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Güreşçiler Yıldırım'ı ziyaret etti

Isparta’da yapılan Okullar Arası Bölge Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olan Dumlupınar İlköğretim Okulu Güreş Takımı, dün Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı ziyaret etti

Isparta’da yapılan Okullar Arası Bölge Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olan Dumlupınar İlköğretim Okulu Güreş Takımı, Okul Müdürü Mustafa Erdoğan ve Antrenör Nurullah Çeliköz’le birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Genç sporcuları tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, sporcuların zeki insanlar olduklarını ancak bazen sporculara yönelik toplumda yanlış anlaşılmalarla karşılaşılabildiğini söyledi. Sportmen genç ve öğrencilerin daha başarılı olduklarına dikkat çeken Yıldırım; “Çok iyi spor yapan ve dereceye giren kişiler toplumda dikkatle izleniyorlar. Örneğin futbolcu Hakan Şükür benim ve pek çok insanın takdir ettiği bir beyefendi. Atatürk’ün deyimiyle ahlakı güzel bir sporcu. Yine başkaca bir örnek verecek olursak Bursa Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’da takdir edilen bir isim. Sportif faaliyetlerde gösterdiğiniz başarıları derslerinizde de göstermenizi diliyorum.” dedi. Dumlupınar İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Erdoğan, okul başarısı olarak öğrencilerinin derslerinde bir sorunu bulunmadığını belirtti. Erdoğan, Dumlupınar İlköğretim Okulu olarak sporun pek çok dalında olduğu gibi okul başarısın da da daha iyi noktaya ulaşmak için çalışmaların sürdüğünü aktardı. Genç güreşçiler elde ettikleri derece sayesinde Mart ayında Çorum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, öğrencilere eşofman hediye etti.
Ziyarette Güreş Takımı öğrencilerinden; Mustafa Bayram, Ferdi Çerçi, Necip Özçevik, Yusuf Demirci, Ali Çelik, Hakkı Bayram, Mustafa Solmaz ve Cemalettin Akbüyük hazır bulundular.