Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürses’te ‘Açık kapı günleri’ – Kocatepe Gazetesi

Cumartesi ve Pazar günü
Gürses'te 'Açık kapı günleri'

Cumartesi ve Pazar günü Gürses Afyon Fiat Bayi’nde düzenlenen ‘Açık Kapı Günleri’ kapsamında, müşteriler tüm Fiat modellerini test ederek yakından tanıma imkanı buldu. Yapılacak olan etkinlik öncesinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirilerek, düzenlenecek olan etkinlikle ilgili vatandaşlara bilgiler verildi. Etkinlik ile ilgili bilgi veren Gürses Afyon Fiat Bayi Satış Müdürü Selahattin Şahin; “Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik ile Afyonkarahisarlılar tüm Fiat modellerini test ederek yakından tanıma imkanı buldular. Bunun yanı sıra Fiat’ın müşterilere sunduğu birbirinden cazip kampanyaları da birebir tanıtma imkanı bulduk.” dedi.
OTOMOBİL HAYALİ
 KURANLARA CAZİP KOŞULLAR
Kampanyalar ile ilgili olarak bilgiler veren Şahin; “Fiat, yepyeni bir otomobil hayali kuranlara cazip koşullar sunuyor. Fiat’ın Eylül kampanyasında Egea Sedan ve Linea modelleri için 20 bin TL’ye 20 ay vade ile 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Diğer tüm binek araçlara ise yüzde 1,09 sabit faiz kredi avantajı sağlanıyor. Fiat ticari araçlarda ise, Yaz Bitse de Sonbahar fırsatları tüm hızıyla devam ediyor. Tüzel kişilerde 30 bin TL’ye varan yüzde 0 faizli krediler ile Doblo veya Fiorino araçlardan birine, Tüzel kişilerde 50 bin TL’ye varan yüzde 0 faizli krediler ile Ducato ve Fullback bir araca kolayca sahip olunabiliyor.” dedi.
EGEA EZBER BOZMAYA
DEVAM EDİYOR
Fiat’ın Ezber Bozan Egea’nın Station Wagon’u ile ilgili bilgiler aktaran Şahin; “Fiat Egea Station Wagon, 4,57 metrelik uzunluğa sığdırdığı geniş iç hacmi, konfigüre edilebilir bagaj bölmesi, sınıfında devrim yaratan arka diz mesafesi ve standart tavan rayları ile beklenen konfor ve fonksiyonelliği bir araya getirmiş durumda. ‘Doldur doldurabildiğin kadar!’ sloganı ile tanıtılan Fiat Egea Station Wagon’un 550 litre bagaj hacmi beklentilere fazlasıyla cevap veriyor. Fiat Egea Station Wagon çıkarılabilir bagaj cepleriyle ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebileceğiniz özel bir araç. Bagaj ceplerini tamamen çıkardığınızda 1.8 metre uzunluğunda kullanım alanına sahip olabiliyorsunuz. Egea ailesinin sedan modelinin dizel-otomatik motor seçeneği güçlü 1.6 Multijet 120 Hp motor ve çift kavramalı otomatik vitesi Dct kombinasyonu ile müşterilerimizin beğenisini tam anlamıyla karşılayacak ve konforlu bir sürüş sağlayacak. Dizel otomatik araç sahibi olmak isteyen Sedan tutkunu müşterilerimizi plazamıza test sürüşleri için bekleriz.” şeklinde konuştu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti