Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurur törenine katılanlara teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Gurur törenine katılanlara teşekkür

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, AGD Sosyal Tesisleri’nin açılışına bizzat katılan, telefon açan, telgraf ve çiçek gönderenler ile açılışa büyük ilgi gösteren medya mensuplarına teşekkür etti

AGD Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Mehmet Abdioğulları, uzun ve meşakkatli çalışmalar sonucu oluşturulan AGD Sosyal Tesisleri’nin güzel bir törenle hizmete açıldığını söyledi. Abdioğulları, açılış öncesinde ve açılış sırasında kendilerine her türlü konuda büyük destekler veren başta Orman ve Su İşeri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekilleri Doç. Dr. Sait Açba, Halil Ürün, Ahmet Toptaş, Kema-lettin Yılmaz, Belediye Baş-kanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Kamu-Kurum ve Kuruluş daire müdürleri, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak, TÜMSİAD ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı M. Emin Birliktir olmak üzere, tüm meslektaşlarına, Siyasi Parti İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Oda ve Sendika Başkanlarına teşekkür etti. Ayrıca, sosyal tesislerin dizayn ve dekorasyonunda kendilerine malzeme ile maddi anlamda da destek veren kurum, kuruluş ve işadamlarına da teşekkür eden AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, kendilerine verilen bu destek ve güvene her zaman layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
2 KONFERANS SALONU VAR
Meydanoğlu İşhanı 7’nci katta hizmete açılan sosyal tesislerin meslektaşlarının yanı sıra tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, 200 metrekarelik olan tesiste 2 adet konferans ve toplantı salonu, misafir ağırlama makam odası, mutfak bulunduğunu söyledi. Tesiste gerekli ikramların da yapıldığını, internet ortamının mevcut olduğunu ve gazetecilerin misafirleriyle birlikte gelip sohbet edip, dinlenebilecekleri bir mekan haline getirildiğini belirten Abdioğulları, önümüzdeki günlerde tesisteki hizmet ağının daha da genişletileceğini söyledi. Abdioğulları; ayrıca tüm basın toplantılarının, küçük çapta eğlence ve kutlamaların, bayanlar arasında yapılan gün ve eğlenceli sohbet toplantılarının da tesislerde organize edileceğini vurguladı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti