Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güvenlik güçlerimiz destan yazıyor” – Kocatepe Gazetesi

“Güvenlik güçlerimiz destan yazıyor” – Kocatepe Gazetesi
"Güvenlik güçlerimiz destan yazıyor"

Vali Mustafa Tutulmaz’a Çay Kaymakamı Turan Erdoğan’ın eşlik ettiği ziyaret sırasında Vali Mustafa Tutulmaz, “Kahraman milletin kahraman evlatları vatan, bayrak, ezan, millet sevdalıları nasıl ki ecdadı tarihimiz boyunca şehit düşmüşse, bugün de güvenlik güçlerimiz destanlar yazıyorlar. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için gözünü kırpmadan, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Bu millet, bu devlet kadirşinastır ve hiçbir zaman sizleri unutmayacaktır. Geçmişe baktığımızda, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Mersin’e kadar bu memleketin insanı yan yana, omuz omuza birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile düşmana karşı koymuşlar kanlarını ve canlarını bu güzel vatan için seve seve feda etmekten çekinmemişler ve bu cennet vatanı bizlere emanet etmişlerdir” dedi.
TERÖRLE ETKİN BİR MÜCADELE VAR
Terörle mücadele konusuna da dikkat çeken Vali Tutulmaz, “Geçmişte de terörle mücadele vardı ama artık günümüzde özellikle son dönemde terörle daha etkin bir mücadele veriyoruz. Güvenlik güçlerimiz bu vatan, bu millet için gece gündüz demeden yoğun çaba harcıyor. Dilerim terör konusu artık ülkemizin başına bela olmaktan çıkar ve daha huzurlu günler yaşarız” ifadelerini kullandı.
Çay İlçesi’ne Bağlı Karacaören Kasabasındaki Piyade Uzman Çavuş Ali Erdem ile Bolvadin ilçesi’ne bağlı Kemerkaya Kasabasındaki Jandarma Uzman Çavuş Savaş Ünlü vatanımız için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyleyerek ziyaretinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür etti.