Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da Hilton farkını oluşturmak istiyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar Double Tree By Hilton Genel Müdürü Sait Önay Gün FM’de yayınlanan Gündem programına konuk olarak katıldı.
“TÜM
ODALARIMIZ SON
TEKNOLOJİ İLE
DONATILDI”
Afyonkarahisar Double Tree By Hilton’un açılışının yapılacağını dile getiren Önay, “Otelimizde 115 oda da 250 yatak ve 140 çalışan ile misafirlerimize hizmet veriyoruz. Hizmet kalitesi çok önemli. Biz bu şehirde hizmetimizle öne çıkmak istiyoruz. Tabiî ki diğer otellerimiz ve otelci arkadaşlarımız da iyi hizmetler veriyorlar. Biz burada Hilton farkını oluşturmak istiyoruz. Öncelikle bunu misafirlerimizin konaklama konforu olarak ifade edebiliriz. Otelimizin tüm odaları son teknolojik teçhizatla donatıldı. Misafirlerimizin odaya girdikleri an itibariyle varlık sensörü diye adlandırdığımız otelimizin teknolojik bir yapısı sayesinde hiçbir düğmeye basmadan aydınlatması açılıp devamında klima çalışıyor. Misafir odadan ayrılıncaya kadar hizmet aynı şekilde devam ediyor.” diye konuştu.
“HİLTON
FARKIYLA
MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAK
İSTİYORUZ”
Afyonkarahisar’a böylesi önemli bir yatırımı kazandıran Altınpınar ailesinin öngörüsü ve vizyonunun çok önemli olduğunu belirten Önay, “Tüm Afyonkarahisarlıları otelimize bekliyoruz. Laressa isimli restoranımızda Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri misafirlerimizi bekliyor. Balo salonlarımızda düğün ve özel gün organizasyonları başarıyla yapılmaktadır. Her türlü etkinlikte Hilton farkı ve kalitesiyle insanlarımızı ağırlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti