Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolun yönetimi istifa etti

Basketbolun yönetimi istifa etti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmesi beklenen Afyon Belediyespor Basketbol takımından açıklama yapıldı.
“ÖDENEK YOKLUĞU GEREKÇESİYLE TRANSFER YAPAMADIK”
Afyon Belediyespor’dan Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Selman Yavuz yaptığı açıklamada transfer yapabilecek ve geçmişten gelen borçları ödeyecek bir kaynak bulamadıklarını söyledi. Yavuz’un imzası ile Afyon Belediyespor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Tüm Kamuoyunun bildiğini üzere Kulübümüzde maddi imkansızlıklar had safhadaydı. Aylarca Yönetim olarak kulübümüzü bu imkansızlıklar içerisinde yönetmeye çalıştık. Yeni sezon için sürekli maddi kaynak aradık ama maalesef artık tutunacak bir dalımız kalmadı. Bu imkansızlıklar içerisinde bile takımımızın lige katılım için başvurusunu yaptık, ama ne transfer yapabilecek, ne de geçmişten gelen bir takım borçlarımız ödeyecek bir kaynak bulamadık. Bizler Yönetim Kurulu Üyeleri olarak her ferdimiz hatalarımızla, sevaplarımızla Afyonkarahisar sevdalısı olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Ve de en başta bizi iyi günde kötü günde hep destekleyen taraftarlarımıza, Menajerimizden Masörümüze, Hocamızdan, Malzemecisine kadar cansiperane çalışan teknik kadromuza sonsuz teşekkür ederiz.”
“BAŞKANIMIZ VE KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUZ”
Belediye Başkanı Mehmez Zeybek ve Kulübün önünü açmak için istifa ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyeleri, “Şunu herkes takdir etmeli ki şehrimizde basketbol olarak başarı sağladık. Tarihte ilk defa bir Afyonkarahisar basketbol spor kulübü Süper Ligde mücadele etti ve o sezonda da lige tutundu. Ama sonuç itibari ile gelinen nokta da yapabileceğimiz bir şey kalmadığı, hayırlısının bu olduğunu düşündüğümüz ve ayrıca da Belediye Başkanımızın ve Kulübümüzün de önünü açmak için Yönetim Kurlu Üyeliklerinden istifa ediyoruz. Bundan sonra da Yönetici olmasak da her zaman Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.