Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİK’te tanışma toplantısı düzenlendi

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar Basın İlan Kurumu (BİK) Şubesi’nin Konya’ya bağlanmasının ardından tanışma ve gazetelerin sorunlarını dinlemek için kente gelen Konya BİK Müdürü Özden Konur, Afyonkarahisar’daki gazete sahipleri ve temsilcileri ile bir araya geldi.
BİK Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen tanışma toplantısında konuşan Konur, yerel gazetelerin önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini belirterek, yerel gazetelerin yaşatılması için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu konuda her türlü çaba ve gayreti de gösterdiklerini söyledi.
Basının demokrasinin güçlendirmesinin yanında kamuoyunun, gözü, kulağı olduğunu kaydeden Konur, “Basın İlan Kurumu gazeteci ile okuyucu arasında bir köprü. Okuyucuya içeriği dolu gazete ulaştırılırsa o minvalde de okuyucu kitlesi artacaktır. Basın İlan Kurumu olarak bunun takipçisiyiz.” ifadelerini kullandı.
Toplantıda resmi ilan yayınlayan gazetelerin resmi ilan ve diğer reklamlar ile gelir getirici, okunabilirliliğini artıracak konulurda istişare edildi. Artan kağıt masrafları ile resmi ilanlarda resmi kurumlarla yaşanılan sıkıntı ve iş yükü gibi sıkıntıların dile getirildiği toplantıda Konur, sorunları işbirliği içerisinde çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti