Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sadem organik ürünlerini reklam filmiyle tanıttı

Sadem organik ürünlerini reklam filmiyle tanıttı

Sadem markasının yüzü olan genç ve güzel oyuncu Başak Parlak, koleksiyonun dijital mecralarda yayınlanan reklam filmi için objektif karşısına geçti.
“DOĞALLIĞI HİSSEDİN”
Afyonkarahisar Özdilek AVM’den yapılan açıklamada, “Doğala ve doğaya dönüş mottosundan ilham alınarak hayat bulan Sadem ürünlerinin reklam filminde doğanın rüyasını puslu motiflerde görüyoruz. Saf pamuktan oluşan bulutların üzerinde Sadem doğallığının keşfedildiği reklam filminde hızına yetişilemeyen yaşamda ihtiyaç duyulan dinginliğe ve sadeliğe bürünüyoruz.” denildi.
YÜZDE YÜZ ORGANİK PAMUK
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Detaylara önem verilmiş sofistike ve havadar görünüm, geometrik şekiller, soft tonlarla sakin bir karakter… Işığın grileştiği, detayların sadeleştiği koleksiyonda; yüzde yüz organik pamuktan üretilmiş butik nevresim takımı, baskılı nevresim takımı, bebek nevresim takımı, yatak örtüsü, havlu, bornoz ve paspaslar yer alıyor. Sadelik ve doğallığı yaşam alanlarına kodlamayı tercih eden kullanıcılar, seçili Özdilek mağazalarından veya Özdilekteyim.com çevrim içi alışveriş sitesinden Sadem’in büyüleyici koleksiyonuyla tanışabilirler.”