Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Terörle ilişiği bulunan tüm belediyelere kayyum atanmalı”

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, terör örgütüne destek veren, şehit yakınlarını işten çıkaran kişilerin Türkiye Cumhuriyeti Belediyelerinde Belediye Başkanlığı yapamayacaklarını söyledi.
Kumartaşlı, “31 Mart Yerel Seçimlerinde Mardin, Diyarbakır, Van Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiş, seçildiği günden beri terör örgütü ile arasına mesafe koymayarak, onların propagandasını yapan, terörü sevdirici tavır ve davranışlarından vazgeçmeyen, talimatları direk Kandil’den alarak terör örgütüne destek veren, şehit yakınlarını da işten çıkaran kişiler Türkiye Cumhuriyeti Belediyelerinde Belediye Başkanlığı yapamaz.” dedi.
“TERÖR ÖRGÜTÜNE MESAFE
KOYMAYANA, BİZ MESAFE KOYARIZ”
İçişleri Bakanlığı’nın bu belediyeler ile ilgili aldığı kayyum kararının şehit aileleri ve gazileri memnun ettiğini dile getiren Kumartaşlı, “Bu karar şehit aileleri ve gazilerimizin desteklerini kazanmıştır. Sinek ile uğraşmaktansa bataklığı kurutmak daha doğrudur. Terör örgütünün siyasi uzantılarından Belediye Başkanı seçilen tüm bölgelerde kayyum ataması daha uygun olacaktır. Ayrıca kendisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş Ekrem İmamoğlu’nun, teröre ve terör örgütüne destek veren Selahattin Demirtaş’a eşini ziyarete göndermesi, kayyum atanan belediyelerin durumları ile ilgili sosyal medyada paylaştığı fikirleri kendisinin de aynı düşünceye dâhil olduğunu göstermekte ve bizlerin de tepkisini çekmektedir. Biz şehit aileleri ve gazilerin halkın iradesiyle seçilen kişilere duyacağımız saygının tek şartı ‘Yıllardır milletimize zarar veren, masum insanımızı katleden, bebek katili terör örgütüne olan mesafeleridir.’ Terör örgütlerine mesafe koymayana, biz mesafe koyarız.” ifadelerini kullandı.