Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Haftası dolu dolu kutlanacak

Zafer Haftası dolu dolu kutlanacak

26 Ağustos Pazartesi günü saat 17:00’de ANS Kampusü’nde Türk Yıldızları Akrobasi gösterileriyle başlayacak etkinlikler, Afyonkarahisar Uluslararası Zafer Festivaline katılan Zafer Halk Dansları Toplulukları’nın gösterileriyle devam edecek. Gösteri AFİUM’da saat 20:00’de gerçekleştirilecek.
ZAFER MEYDANI’NDA KUTLAMA TÖRENİ DÜZENLENECEK
27 Ağustos Salı günü Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde saat 17:00’de Zafer Meydanı’nda kutlama töreni yapılacak. Aynı gün öğle namazına müteakip İmaret Camii’nde şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okunacak.
Aynı gün Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğinde Atatürk’ün fotoğrafçısı Ethem TEM adına bu yıl 2.’si düzenlenen fotoğraf yarışması sergisi’nin açılışı ve ödül töreni saat 16:00’da Taş Medrese’de yapılacak. Saat 16:30’da ise Taş Medrese’den Cumhuriyet Meydanı’na kadar Zafer Halk Yürüyüşü-Uluslararası Halkoyunları Ekipleri’nin Kortej yürüşüyü il protokolü ve halkın katılımıyla düzenlenecek. Uluslararası Zafer Festivaline katılan Halk Dansları Toplulukları bu kez Zafer Meydanı’nda saat 20:30’da bir gösteri sunacak.
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SANATÇILARI SAHNE ALACAK
Zafer Haftası etkinlikleri Halk Dansları Topluluklarının 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20:30’da Akarçay yapacağı gösterilerle devam edecek. Aynı gün saat 21:00’de Zafer Meydanı’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçıları ile Mehter Takımı sahne alacak.
Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. Yıldönümü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenecek Uluslararası Zafer Festivali programına tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi.