Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

HABURCULARLA İŞİMİZ ZOR – Kocatepe Gazetesi

Muharrem Günay 12 Nisan 2010 Pazartesi 03:00:00
  6 Nisan 2010 Salı günü MHP Gurup toplantısında yapmış olduğu konuşmada Sayın. Dr. Devlet BAHÇELİ “Haburcularla işimiz zor” diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor:
“…Şehitle katili bir tutan, gazi ile caniyi bir sayan ve teröristin ardından gözyaşı döken bir zihniyetin rezillikleri artık saklanamayacak kadar açığa çıkmıştır.
Son olarak İmralı canisinin doğduğu köyde sözde doğum günü adı verilen ihanet gösterilerine bu yıl İçişleri Bakanlığı’nın tedbir adı altında hem izin, hem de onay vermiş olması teslimiyetin boyutlarının geldiği aşamayı göstermesi bakımından ibret vericidir.
Ve bu gelişme hükümet kılavuzluğunda Habur’da başlayan AKP-PKK kucaklaşmasının yeni bir adımıdır….Bu iktidarın geride kalan yıllarından akılda kalacak olanlar, bizim yedi K’lı tahribat zinciri adını verdiğimiz “Kriz, Kargaşa, Kaos, Korku, Kutuplaşma, Kavga ve Karanlık” tan başkası değildir.
Toplumun tamamı, içine düştüğü yokluğun, yoksulluğun acımasız yüzüyle karşı karşıyadır ve hükümet tarafından tartışmaya açılan kardeşliği savunmanın kaygılarını yaşamaktadır.
Bu gerçekler artık yalanlarla örtülemeyecek kadar acı yüzünü göstermiş, bu konuda sığınılacak bahane kalmamıştır.
Bütün bu tespitlerin ışığı altında baktığımızda,
Irak’ta Mehmetçiğe çuval geçirilirken, polisle-rimiz şehit edilirken hükümetin neden hareketsiz kaldığı daha iyi anlaşılacaktır.
Yıllardır yeri ve adresi bilinmesine rağmen terör yuvalarına hangi gerekçeyle harekât yapılmadığı daha berrak ortaya çıkacaktır.
Ve hatta son olarak, geçtiğimiz hafta Türklerle Araplar “etle-tırnak” gibi derken, milyonlarca Müslüman Arap kardeşimizin Irak’ta yaşadığı zulme eşbaşkanlık yapmakta, Başbakan Erdoğan’ın neden hala devam ettiğini anlamak ve bu oyunların arkasındaki gerçekleri anlamlandırmak, baştan beri yaptığımız açıklamaların ışığında yorumlanırsa ziyadesiyle mümkün olacaktır. “ (Dr. Devlet BAHÇELİ)
BENİ SİLİVRİ’YE DEĞİL
İMRALI’YA KOYSUNLAR
Balyoz operasyonu çerçevesinde hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarılmasının ardından yüksek tansiyon sebebiyle hastanede bulunan ÖCALAN’ı yurda getiren, Şemdin SAKIK’ı ele geçiren EFSANE KOMUTAN ENGİN ALAN, “Ölümden korkmayan Alan cezaevinden de korkmaz. Beni Silivriye değil İMRALI’ya koysunlar” dedi. Efsane komutan Alan şöyle devam etti:
“Silivriden tabutum çıksa bile tabutun kapağını kaldırıp dimdik yürüyeceğim..”
Bizler mahkeme kararlarına saygılıyız fakat 28 Şubatı gerçekleştirenlare en ufak bir soruşturma açılmazken bir takım iddialarla kahraman komutanlarımızın tutuklanmasına gönlümüz razı olmuyor.
TUTUKLANANLARI HEPSİ
ABD KARŞITI MI?
Ayrıca kamuoyunda tutuklanan asker ve komutanların hepsinin bir ortak özelliklerine dikkat çekiliyor ve “Hepsinin ortak özelliğinin ABD karşıtı olmak” olduğu belirtiliyor. O zaman gerçek suçlu pozisyonunda olan ve ABD’ ci oldukları ileri sürülen ve POSMODERN DARBE yapmakla itham edilen 28 Şubatçı generallere niçin soruşturma yapılmadığı sorusu kafaları karıştırıyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER