Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafızlardan Ankara çıkartması – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hafızlardan Ankara çıkartması

Afyonkarahisar’dan yola çıkan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki muadillerinin de sözcüsü haline gelen Atanamayan Hafızlar Grubu, Diyanet-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti

Merkezi Afyonkarahisar’da olan ve tüm Türkiye’de üye sahibi olmaya başlayan Atanamayan Hafızlar Grubu, sorunlarını Diyanet-Sen Genel Merkezi’ne iletti. Afyonkarahisar’dan 6 kişilik bir heyetle Ankara’ya giden Atanamayan Hafızlar Grubu sözcüsü Ahmet Gazi Arpacı, “Bizim Hafızlık Belgemiz var. Kur’an okumak ve okutmak istiyoruz. Ama atamamız yapılmıyor. Kur’an’ı okumak da okutmak da, bunlara vesile olmak da büyük sevap. Biz, imtiyaz istemiyoruz. Sadece atamamazın yapılmasını talep ediyoruz” dedi.
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ise Atanamayan Hafızlar’ın bu hareketinin takdire şayan olduğunu, Kur’an okumak ve okutmak isteyenlerin Allah’ın izniyle isteklerine ulaşacaklarını söyledi.
Atanamayan Hafızlar Grubu, Diyanet-Sen’in ardından AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Ali Özkaya’yı da ziyaret etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti