Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafta Sonu Afyonkarahisar’da Dolu Dolu Geçti

Afyonkarahisar, hafta sonu spor coşkusuna tanıklık etti. Sporun kalbi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çatısı altında attığı bu günlerde, sahalar ve spor salonları dolup taşıyor

Afyonkarahisar, hafta sonu spor

Atletizm pistinde nefes kesen bir rekabet yaşanıyor. Kadınlar Ragbi Flag Futbol Türkiye Şampiyonası, 22 ilden 700 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oluyor. Voleybol Yıldız Erkekler Play-Off müsabakaları ise Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleşen U-12 Kulüp Erkek ve Kız Basketbol müsabakaları, genç yeteneklerin potansiyellerini sergileme fırsatı sunuyor. Çiğiltepe Spor Salonu’nda ise Kurumlar Arası Masa Tenisi müsabakaları büyük ilgi görüyor.

Sporun çeşitliliği ise Zafer Meydanı’nda bir kez daha ortaya çıkıyor. Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen bisiklet turu müsabakaları, 90 sporcunun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Hafta Sonu Afyonkarahisar'da Dolu Dolu Geçti

Büyük Erkekler Kriket A-Milli Takım kampı ise Bolvadin’de gerçekleşiyor. Afyonkarahisar’dan 4 sporcu, milli takım kampını başarıyla tamamlayarak, 7-17 Haziran 2025 tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası elemelerine hazırlanıyor.
“Okumaktan Mana Ne? Disiplinler Arası Eleştirel Metin Okumaları” projesi kapsamında Sultandağı Gençlik Kampı’na Eskişehir’den 9., 10., 11. sınıfta eğitim gören 110 öğrenci katılım sağladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, şehrin spor alanında adeta bir cazibe merkezi haline geldiğini belirtiyor. Müsabakaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Kasapoğlu, sporculara başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti