Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haftanın Koçu Can Sevim – Kocatepe Gazetesi

Ligin 13. haftasında oynanan
Haftanın Koçu Can Sevim

Ligin 13. haftasında oynanan maçların ardından haftaya damga vuran isimler belli oldu. Federasyon tarafından belirlenen Haftanın En İyileri’nde “Haftanın Koçu” olarak Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim seçilirken, “Haftanın Yerli Oyuncusu” ise Cevher Özer seçildi. Amerikalı oyuncu Marcos Knıght da “Haftanın Beşi” içinde ilk sırada yer aldı.
HAFTANIN KOÇU CAN SEVİM
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u evinde 94-84’lük skorla geçen Afyon Belediyespor’un Koçu Can Sevim ligin en genç koçlarının başında geliyor. Elindeki kısıtlı imkanlarla keyifli ve dirençli bir takım oluşturarak seyir zevki yüksek bir takımla ligde mücadele ediyor. 12 maçta 4 galibiyete yetersiz gözüyle bakılsa da belli maçlarda büyük şansızlıklar yaşadıklarını da göz önünde alınması gereken kriter. Can Sevim’in Afyon’u sonuç ne olursa olsun doğru basketbol oynamaya, kadrodan maksimum verim almaya ve lige renk katmaya devam ediyor.
HAFTANIN YERLİ
OYUNCUSU: CEVHER ÖZER
Can Sevim’in bu sezon rotasyonda önemli süreler verdiği Cevher Özer, koçunun güvenini boşa çıkarmayan yerliler arasında bulunuyor. Tecrübeli oyuncu Cevher Özer, sezon genelinde de birçok verimli maçın altına imza atarken, Arel Üniversitesi Büyükçekmece karşısında da 20 sayı-5 ribauntla oynadı.
HAFTANIN EN İYİ BEŞİ
Marcos Knight (Afyon Belediyespor): 24 sayı-5 asist-6 ribaunt
Quim Colom (Bahçeşehir Koleji): 20 sayı-10 asist-3 ribaunt
Luigi Datome (Fenerbahçe Beko): 18 sayı-4 ribaunt-3 asist
Kenny Gabriel (Türk Telekom): 18 sayı-13 ribaunt-3 asist
Brock Motum (Anadolu Efes): 25 sayı-8 ribaunt-1 asist