Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hak mücadelesi sürüyor” – Kocatepe Gazetesi

“Hak mücadelesi sürüyor” – Kocatepe Gazetesi
“Hak mücadelesi sürüyor”

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın yanındaki Borsa Restaurant’ta dayanışma yemeği düzenledi

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın yanındaki Borsa Restaurant’ta üyeleri dostlarıyla bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gözlenen dayanışma yemeğinde konuşan Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, “Kazanılmış haklara saldırı yapılan bir yılı geride bıraktık. Ama biliyoruz ki eğitim ve bilim emekçileri, haklarına sahip çıkacak, onurlu mücadelelerini sürdürecektir. Biz, haklarımız, insanca yaşam ve demokratik-laik bir Türkiye için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.
Kadın Platformu kuruldu
Gecede konuşan Esra Gül ise ülke genelinde yaygınlaşan kadına şiddeti engellemek için Afyonkarahisar’da bir platform oluşturduklarını söyledi. Platforma ‘Afyon Kadın Platformu’ ismini verdiklerini belirten Gül, kadına şiddetin toplumsal bir sorun olduğunu vurguladı.
Dayanışma yemeğinde sanatçı Efecan Şengül de sevilen türküleri seslendirerek yemeğe katılanların güzel bir gece yaşamasını sağladı. (Kocatepe)