Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Hatipoğlu Nerede Çalışıyor?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan isimler arasında hakan Hatipoğlu’da vardır. Peki, Hakan Hatipoğlu Survivor kaç kere katıldı?

Türk televizyonlarının en çok

Survivor adlı yarışma programlarında defalarca ekranlarda görülen isim Hakan Hatipoğlu Survivor kaç kere katıldı?

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Çanakkale’de doğan Hakan Hatipoğlu Su topu oyuncusu ,Yarışmacı ,Sunudu ve oyuncudur. Üniversite eğitimini Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde okumuştur. Hatipoğlu ‘’Var mısın Yok Musun’’ adlı yarışma programındaki yarışmacı Gizem Akın ile nikâh masasına oturmuştur. Hatipoğlu 2010 yılında ‘’Show TV ‘’ ekranlarında yayımlanan ‘’Survivor Kızlar – Erkekler’’ adlı yarışma programında daha sonra ise 2015 yılında ‘’TV8’’ ekranlarında ‘’Survivor All Star’’ adlı yarışma programında yarışmacı olarak katılmıştır. Oldukça zor  olan ada yaşantısında tam olarak 17 hafta 124 gün kamış ve Survivor All Star’da kalan 6. Yarışmacı olmuştur. Survivor yarışmasından sonra yorumculuk ve sunuculukta yapmıştır.

Hakan Hatipoğlu Survivor kaç kere katıldı

HAKAN HATİPOĞLU SURVİVOR KAÇ KERE KATILDI?

2010 yılında ‘’Show TV’’ ekranlarında yayımlanan Survivor Kızlar – Erkekler kadrosunda yer almıştır. Hatipoğlu 2015 yılında ise ‘’TV 8’’ ekranlarında yayımlanmaya başlayan Survivor All Star yarışmasında yer almış ve yarışmadan 6. olarak ayrılan isim olmuştur. 2018 yılında tekrardan Survivor yarışmasında yer alan Hatipoğlu yarışmada büyük finale kalamamış ve elenen isim olmuştur. Survivor’da en son olarak Survivor Türkiye-Yunanistan adlı yarışmada yarışan isim olurken 2024 yılında Survivor 2024 All Star yarışma programında mavi takımda yer almaktadır.