Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Yılmaz Kimdir Ve Nerelidir?

Bir zamanlar televizyonların rekor kıran programı “İner Misin, Çıkar Mısın” programıyla ünlenen Hakan Yılmaz, Karadeniz’in yetenekli bir evladı…

Bir zamanlar televizyonların rekor

Hakan Yılmaz 6 Aralık 1969’da Rize’de doğdu; ilköğretim eğitimi yıllarında folklor eğitimi, modern dans dersleri aldı; 3 yıl dans dersleri verdi.

Çizgi Tiyatrosu’nda oynadı, Boran Kaya’nın sunduğu ‘İner Misin? Çıkar Mısın?’ adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerle katıldı. Yaptığı taklitlerle dikkatleri üzerine çeken Yılmaz 1995 yılında Okan Bayülgen’nin sunduğu Televizyon Çocuğu adlı programında skeçlerde oynadı. 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2004 yılında sona eren Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide Teoman karakterini canlandırdı ve bu roldeki başarısı ile büyük beğeni topladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Şans Kapıyı Kırınca, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Deliler, Kanal(İ)zasyon, Bana Bir Soygun Yaz, Aykut Enişte 2, Aşk Çağırırsan Gelir gibi birçok sinema filminde seyirci karşısına çıkan Hakan Yılmaz yakın dönemde 2022-2023’de Kuruluş Osman adlı dizide ve 2023’te Kendi Düşen Ağlamaz adlı dizide rol aldı.