Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hakem Küsüp Gitti”

Afyonkarahisar 2. Amatör Ligi’ndi, eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Hakem, bir anda maçı bıraktı; futbolcular şaşkına döndü

Afyonkarahisar 2. Amatör Ligi’ndi,

Dazkırı Belediye Spor tarafından yapılan açıklamaya göre 2 Haziran 2024 tarihinde oynanan Afyonkarahisar 2. Amatör Ligi karşılaşmasında ilginç anlar yaşandı. Açıklamada “Karahisargücüspor ile Dazkırı Belediye Spor karşılaşmasını hakem kendisine sözlü ve fiziki herhangi bir müdahale olmamasına rağmen adeta futbolculara küsüp gidercesine sahayı terk ederek hem Karahisargücü takımını hem de 150 kilometreden bu müsabaka için gelen Dazkırı Belediye Spor takımımızı mağdur etmiştir. Dazkırı Belediye Sporumuzun 6 maçta 6 galibiyeti bulunmakta ve toplamda 3 sarı kart görmüş, centilmen bir takım olduğu tüm kamuoyu tarafından takdir edilmektedir. Maçın hakemi Abdullah Yılmaz, kameraların ve çevik kuvvet ekiplerinin gözü önünde hiç yaşanmamış olmasına rağmen fiziki temasta bulunuldu diyerek maçı tatil etmiştir” denildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENSİN

Kulüp açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Eğer ki böyle bir durum yaşansaydı zaten emniyet güçlerimiz bu tür olaylarda gereğini yerine getirirdi. Hakemin bu sebeple maçı tatil ettiğini beyan etmesi orada bulunan emniyet güçlerimizin de görevini yerine getirmediği algısı oluşturmaktadır. Verdiği yanlış karara kılıf uydurmak üzere darp raporu almaya çalışarak sağlık çalışanlarımızı da zor durumda bırakmıştır. Kamera görüntüleri incelendiğinde tam da belirttiğimiz gibi hakemin fiziki bir temas kesinlikle olmamasına rağmen sahada küsüp futbol sahalarında eşine az rastlanacak komiklikte terk ettiği görülecektir. Gerçek dışı beyanları ile kulübümüzü mağdur etmeye çalışan, hakemlere izin vermeyeceğimizi ve konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı beyan eder, saygılarımızı sunarız.”