Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakemler Basın’ı rahat geçti 9-6

Afyonkarahisar il hakemleri ile
Hakemler Basın’ı rahat geçti 9-6

Afyonkarahisar il hakemleri ile Spor Basını, dostluk maçında bir araya geldi. AKÜ BESYO Halı Sahası’nda gerçekleşen müsabakaya TSYD Başkanı Nadir Güzbey, Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Dekanı Doçent Doktor Yücel Ocak, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Hakemler Dernek Başkanı Mehmet Aydın, Hakem Gözlemcisi Hulisi Buğa ve basın mensupları katıldı. TSYD Başkanı Nadir Güzbey ve İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş yaptığı açıklamada, hafta sonunda stres atmak ve arkadaşlarla güzel bir ortam paylaşmak için maç düzenlediklerini söyledi.  
“SPOR YAPIN”
TSYD Başkanı Nadir Güzbey, “Teknik açıdan yüksek kalitede ve oyuncularımızı riske atmadan keyifli bir maç yaptık. Futbol spor branşlarında birinci sırada, kitleleri etkileyen bir spor. Bu faaliyetlerimiz dostluklar için de çok önemli. Ayrıca aramızda kilo ortalaması biraz yüksek olan arkadaşlarımız var. Sağlık için tüm hemşerilerimizi spor yapmaya davet ediyorum” dedi.
7 kişilik takımlarla 30’ar dakika iki devre halinde oynanan maç, 9-6 hakemlerin üstünlüğü ile sona erdi. Maç bitiminde İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş tarafından iki takıma da baklava ikramında bulunuldu.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Halı Sahası’nda oynanan müsabakada İl Hakemleri geniş bir kadro ile katılım sağladı. Müsabaka öncesinde bir araya gelerek kendi aralarında maçın kritiğini yapan hakemler, maç süresi boyunca teknik anlamda disiplinlerini bozmadan mücadele etti. Hakemlerin bu performansları, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’i de memnun etti.
“DOSTLUK KAZANDI”
Maçta dostluğun kazandığını vurgulayan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, “Güzel bir maç oldu. Oldukça çekişmeli geçti. Bunu sık sık yapmakta fayda var. Sahalarda sürekli görev yapan gazeteci kardeşlerimizle burada bir arada olduk. Pazar günü de tekrar basın ile birlikte ayrı bir etkinliğimiz olacak” ifadelerini kullandı.
MAÇIN HAKEMİNE TAM NOT
Neşenin hiç eksik olmadığı ve Oldukça çekişmeli geçen maçta meslektaşları aleyhine ve basın lehine çalınan düdüklere hakemler adeta isyan etti.
“SİZLERİ AĞIRLAMAK GÜZEL”
Gerçekleştirilen müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan AKÜ BESYO Dekanı Doçent Doktor Yücel Ocak, “Öncelikle ilimizin iki güzide kurumunu burada ağırlamaktan onur ve şeref duyduk. Maç öncesinde okulumuza teşrif eden yetkililerimiz ile alanı gezerek bilgilendirmelerde bulunduk. Şu anda okulumuza birçok yenilik getirdik ve daha çok yapılacak işimizin de olduğunu söyleyerek yenilikler getirmeye, tesislerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.